Een workshop organiseren in Maastricht

Kent u de situatie dat u tijdens de organisatie van uw workshop in Maastricht niet altijd het overzicht heeft over alle registraties van deelnemers en hun interesses? Dat u veel lijsten moet bijhouden voor de locatie, catering en diners?

Door uw deelnemersregistratie online uit te voeren, heeft u in een oogopslag overzicht over alle aanmeldingen van deelnemers en kunt u ze met een klik uitnodigen, herinneren of een bericht sturen. Per e-mail, sms of post. Aanmelder.nl is een webproduct dat zorgt dat u zelf efficient online uw deelnemersregistratie kunt uitvoeren.

deelnemers workshop

Workshop organiseren

Online organiseren is van toepassing op elk soort evenement. Vooral bij een workshop kunt u efficient organiseren, wanneer u het online doet. Geen gehannes met excel bestanden en losse lijsten. Alle deelnemers van uw workshop staat in een overzicht bij elkaar. U kunt hiermee direct een inschatting van het aantal genodigden en deelnemers maken voor uw workshop.

Workshop organiseren online opstellen >

workshop organiseren

Ontvangst in Maastricht voor uw workshop

Indien uw workshop een formele opzet heeft, is de ontvangst in Maastricht belangrijk. De ontvangst in Maastricht is het eerst wat uw deelnemers ervaren en bepaalt de sfeer van uw workshop. U maakt keuzes over de garderobe, het uitreiken van badges en het programma en een hapje of drankje als ontvangst.

Ontvangst in Maastricht voor uw workshop online opstellen >

venue in Maastricht voor workshop

Hogere opkomst en minder no-shows voor uw workshop

Een goede registratie procedure voor uw workshop in Maastricht is belangrijk om een juiste inschatting van de opkomst en aantal deelnemers te krijgen. Hierop kunt u de juiste locatie in Maastricht kiezen voor het juiste aantal bezoekers. Een goede registratieprocedure zorgt ook voor minder no-shows, mensen die zich aangemeld hebben, maar uiteindelijk niet aanwezig zijn. Door in contact te blijven met de geregistreerde deelnemers en door hen de mogelijkheid tot afmelden te geven, kunt het aantal no-shows verminderen. Online registratie oplossingen zoals aanmelder.nl maken dit zonder problemen mogelijk. Zo kunt u van een hogere opkomst bij uw workshop genieten.

Hogere opkomst en minder no-shows voor uw workshop online opstellen >

deelnemersregistratie in Maastricht

Doel van organiseren workshop

U organiseert uw workshop met een bepaald doel voor ogen. Doorgaans is het om uw boodschap over te brengen bij de genodigden van uw workshop. Daarnaast heeft een workshop een belangrijke netwerk-functie. Voor beide redenen is communicatie met uw deelnemers cruciaal. Door online uw organisatie en registratie van uw workshop uit te voeren, kunt u met een klik communiceren met alle aangemelde deelnemers. U kunt ook gemakkelijke een herinnering sturen aan genodigden die nog niet gereageerd hebben. En ook na het workshop in Maastricht kunt u blijven communiceren met iedereen in aanloop naar een nieuwe workshop.

Doel van organiseren workshop online opstellen >

aanmelden workshop in Maastricht

Programma voor workshop in Maastricht

Voor uw workshop heeft u een (meerdaags) programma gemaakt dat aansluit op uw wensen. Dit programma voor uw workshop wilt u goed communiceren naar uw deelnemers in Maastricht. Met aanmelder.nl kunt u uw programma op uw workshop-website plaatsen, zodat genodigden het tijdens de registratie en bij bevestiging direct te zien krijgen. Uw programma is ook altijd up-to-date, zodat wijzigingen direct doorkomen bij deelnemers. Bij uw workshop-programma plaatst uw ook uw workshop-locatie in Maastricht. Zo weten uw deelnemers waar ze terecht kunnen.

Programma voor workshop in Maastricht online opstellen >

workshop inschrijven in Maastricht

Workshop organiseren in andere steden

U kunt uw workshop natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Workshop organiseren in Gorssel, Workshop organiseren in Groningen, Workshop organiseren in Grave, Workshop organiseren in Geulle, Workshop organiseren in Genemuiden, Workshop organiseren in Heythuysen, Workshop organiseren in Harlingen, Workshop organiseren in Dordrecht,

Andere evenementen in Maastricht

Maastricht is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in Maastricht, zoals: Masterclass organiseren in Maastricht, Symposium organiseren in Maastricht, Intervisie organiseren in Maastricht, Feest organiseren in Maastricht, Exhibitie organiseren in Maastricht, Expositie organiseren in Maastricht, Open koffie organiseren in Maastricht, Dies viering organiseren in Maastricht,