Een workshop organiseren in Amsterdam

Als u de organisatie voor een workshop in Amsterdam op zich neemt, wilt u dat u op de dag van uw workshop alle organisatie goed heeft voorbereid en rustig uw gasten kunt ontvangen. Die voorbereiding bestaat onder andere uit het vinden van een geschikte workshop locatie in Amsterdam en het inplannen van uw programma op de juiste datums.

Hiernaast is deelnemersregistratie, marketing en communicatie een tijdrovend en belangrijk onderdeel van uw voorbereiding. Steeds meer organisatoren organiseren hun workshop online op het internet. U kunt dan uw uitnodigingen, betalingen en berichten naar deelnemers in een aantal klikken uitvoeren. Zo wint u veel efficientie.

Aanmelder.nl is een webproduct dat zorgt dat u zelf online uw deelnemersregistratie en marketing kunt uitvoeren.

deelnemers workshop

Workshop marketing online

Wanneer u uw workshop gaat organiseren speelt marketing voor Amsterdam een belangrijke rol. Door uw deelnemersregistratie online uit te voeren heeft u het voordeel dat u online op elk moment een uitnodiging, herinnering of enquete kunt sturen naar alle deelnemers van uw workshop in Amsterdam. Zo hoeft u bij online workshop organiseren niet zelf bij te houden welke genodigden al geregistreerd zijn.

Workshop marketing online online opstellen >

workshop organiseren

Workshop badges maken

Ook het afdrukken van naam badges voor deelnemers van uw workshop kunt u online eenvoudig organiseren. Omdat er steeds up-to-date informatie beschikbaar is over uw deelnemerslijst, kunt u door uw workshop-badges met een klik op de knop maken voor deelnemers met uw eigen logo. U kunt badges printen voor uw workshop via een kant-en-klare PDF met badges op uw formaat.

Workshop badges maken online opstellen >

venue in Amsterdam voor workshop

Online betalingen voor workshop in Amsterdam

Het innen van deelnemersgeld online is een groot voordeel van online workshop organiseren. Zo combineert u financiele administratie en deelnemersadministratie. Vooral bij een internationaal workshop, workshop of seminar kan online betalingen handig zijn.

Online betalingen voor workshop in Amsterdam online opstellen >

deelnemersregistratie in Amsterdam

Workshop organiseren

Online organiseren is van toepassing op elk soort evenement. Vooral bij een workshop kunt u efficient organiseren, wanneer u het online doet. Geen gehannes met excel bestanden en losse lijsten. Alle deelnemers van uw workshop staat in een overzicht bij elkaar. U kunt hiermee direct een inschatting van het aantal genodigden en deelnemers maken voor uw workshop.

Workshop organiseren online opstellen >

aanmelden workshop in Amsterdam

Ontvangst in Amsterdam voor uw workshop

Indien uw workshop een formele opzet heeft, is de ontvangst in Amsterdam belangrijk. De ontvangst in Amsterdam is het eerst wat uw deelnemers ervaren en bepaalt de sfeer van uw workshop. U maakt keuzes over de garderobe, het uitreiken van badges en het programma en een hapje of drankje als ontvangst.

Ontvangst in Amsterdam voor uw workshop online opstellen >

workshop inschrijven in Amsterdam

Workshop organiseren in andere steden

U kunt uw workshop natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Workshop organiseren in Heiloo, Workshop organiseren in Avereest, Workshop organiseren in Bussum, Workshop organiseren in Nijmegen, Workshop organiseren in Heerlen, Workshop organiseren in Delft, Workshop organiseren in Zoetermeer, Workshop organiseren in Helmond,

Andere evenementen in Amsterdam

Amsterdam is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in Amsterdam, zoals: Open koffie organiseren in Amsterdam, Intervisie organiseren in Amsterdam, Diner organiseren in Amsterdam, Verjaardag organiseren in Amsterdam, Expositie organiseren in Amsterdam, Reunie organiseren in Amsterdam, Borrel organiseren in Amsterdam, Discussiedag organiseren in Amsterdam,