Een trainingsessie organiseren in Hengelo

Kent u de situatie dat u tijdens de organisatie van uw trainingsessie in Hengelo niet altijd het overzicht heeft over alle registraties van deelnemers en hun interesses? Dat u veel lijsten moet bijhouden voor de locatie, catering en diners?

Door uw deelnemersregistratie online uit te voeren, heeft u in een oogopslag overzicht over alle aanmeldingen van deelnemers en kunt u ze met een klik uitnodigen, herinneren of een bericht sturen. Per e-mail, sms of post. Aanmelder.nl is een webproduct dat zorgt dat u zelf efficient online uw deelnemersregistratie kunt uitvoeren.

trainingsessie inschrijven in Hengelo

Leveranciers inschakelen voor trainingsessie in Hengelo

Bij een groot evenement zoals een trainingsessie kan het nuttig zijn om voor de dag zelf leveranciers uit Hengelo in te schakelen. Houd hierbij rekening met het volgende:

* Vraag referenties van leveranciers en check deze.

* Bezoek beurzen, lees (vak)tijdschriften en zoek op internet.

* Maak afspraken voor ori├źntatiegesprekken met leveranciers.

* Vraag verschillende offertes aan

* Stel een contract op en vraag naar leveringsvoorwaarden.

* Stel een begroting op.

Leveranciers inschakelen voor trainingsessie in Hengelo online opstellen >

draaiboek trainingsessie

Draaiboek samenstellen voor trainingsessie in Hengelo

* Stel een draaiboek samen waarin je per kolom opneemt:

* tijd, plaats in Hengelo, activiteit/programmaonderdeel, verantwoordelijke voor dat onderdeel en/of betrokken leverancier. Houd ruimte voor aantekeningen.

* Stel een lijst op met alle mensen die meewerken aan het evenement, vermeld hierbij de telefoonnummers en stuur die naar alle medewerkers

* Houd tenminste een keer een operationele vergadering waarbij het organisatieteam en alle leveranciers aanwezig zijn.

Draaiboek samenstellen voor trainingsessie in Hengelo online opstellen >

uitnodiging trainingsessie

Bedankje voor uw trainingsessie

Na afloop van uw trainingsessie in Hengelo is het attend om de communicatie met deelnemers warm te houden. De volgende presentjes kunnen hierbij helpen:

* Stuur bedankbrieven aan sprekers, artiesten, leveranciers, etc

* Stuur een herinnering aan de gasten (bijvoorbeeld een foto-impressie van het evenement)

* Stel een persbericht op en stuur dat naar (lokale) redacties van verschillende media.

* Werk het draaiboek bij voor een volgende keer

* Maak een financieel eindverslag

* Maak een verslag van het evenement voor het personeelsblad of de externe nieuwsbrief.

Bedankje voor uw trainingsessie online opstellen >

trainingsessie organiseren

Uitnodigen invites uitnodiging

Als u een trainingsessie organiseert dan wilt u waarschijnlijk ook een heel aantal deelnemers uitnodigen, bijvoorbeeld uit Hengelo. Met aanmelder.nl kunt u eenvoudig e-mail uitnodigingen sturen via de email. Deze e-mail invites komen in de mail van uw genodigden en zijn direct zichtbaar en hoeven dus niet geopend te worden. Met deze online uitnodigingen bereikt u makkelijk en goedkoop uw doelgroep. Eigenlijk zijn het grote event mailings. Hiermee wordt eventmarketing en andere marketing voor trainingsessie erg simpel.

De uitnodiging is een speciale HTML email waarin uw uitnodiging in Word of Powerpont direct omgezet wordt naar html mail. Deelnemers kunnen met 1 klik op uw aanmeldformulier komen of op andere online forms die u voor uw evenement gemaakt heeft. U hoeft hiervoor niet te kunnen werken met afdrukken samenvoegen of met mail merge.

Uitnodigen invites uitnodiging online opstellen >

venue in Hengelo voor trainingsessie

Overzichtelijke deelnemers en aanmeld database

Al uw aanmeldingen voor trainingsessie komen op een centrale database lijst van onze server binnen. Zo hoeft u nooit meer op zoek in excel lijsten of andere deelnemerslijsten om te zien of uw gast, cursist of deelnemer aangemeld is. Omdat u op deze manier veel verwarring voorkomt kunt u direct veel besparen. Uw deelnemerslijst is ook een soort online adresboek. Een adressenlijst voor uw evenement. Sommige van de gebruikers van aanmelder.nl gebruiken deze adressen database als een CRM voor events zoals trainingsessie. CRM applicatie voor events zijn op die manier eenvoudig te vervangen door het gebruik van aanmelder.nl

Overzichtelijke deelnemers en aanmeld database online opstellen >

deelnemersregistratie in Hengelo

Trainingsessie organiseren in andere steden

U kunt uw trainingsessie natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Trainingsessie organiseren in Berkel en Rodenrijs, Trainingsessie organiseren in Alkmaar, Trainingsessie organiseren in Benschop, Trainingsessie organiseren in Honselersdijk, Trainingsessie organiseren in Heerenveen, Trainingsessie organiseren in Eerbeek, Trainingsessie organiseren in Hardenberg, Trainingsessie organiseren in Haarlem,

Andere evenementen in Hengelo

Hengelo is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in Hengelo, zoals: Intervisie organiseren in Hengelo, Customerday organiseren in Hengelo, Training organiseren in Hengelo, Feest organiseren in Hengelo, Conferentie organiseren in Hengelo, Netwerkdag organiseren in Hengelo, Conference organiseren in Hengelo, Open koffie organiseren in Hengelo,