Een symposium organiseren in Beekbergen

U gaat een symposium organiseren; en dan? U wilt uw symposium op een geschikte locatie in Beekbergen organiseren en laten plaatsvinden op een datum die bij uw deelnemers past. De communicatie met deelnemers tijdens het organisatietraject en tijdens het symposium zelf bepaalt het succes van uw symposium.

Tegenwoordig wordt deze deelnemersregistratie en marketing vaak online gedaan met speciaal hiervoor ontworpen oplossingen. Online deelnemersregistratie noemen we dat. Door online uw symposium te organiseren bespaart u tijd en organiseert u professioneel. Zo geeft online deelnemersregistratie zowel u als organisator als uw deelnemers voordeel.

Aanmelder.nl is een webproduct dat zorgt dat u zelf online uw deelnemersregistratie en uitnodigingen kunt uitvoeren.

uitnodiging symposium

Bedankje voor uw symposium

Na afloop van uw symposium in Beekbergen is het attend om de communicatie met deelnemers warm te houden. De volgende presentjes kunnen hierbij helpen:

* Stuur bedankbrieven aan sprekers, artiesten, leveranciers, etc

* Stuur een herinnering aan de gasten (bijvoorbeeld een foto-impressie van het evenement)

* Stel een persbericht op en stuur dat naar (lokale) redacties van verschillende media.

* Werk het draaiboek bij voor een volgende keer

* Maak een financieel eindverslag

* Maak een verslag van het evenement voor het personeelsblad of de externe nieuwsbrief.

Bedankje voor uw symposium online opstellen >

deelnemersregistratie in Beekbergen

Uitnodigen invites uitnodiging

Als u een symposium organiseert dan wilt u waarschijnlijk ook een heel aantal deelnemers uitnodigen, bijvoorbeeld uit Beekbergen. Met aanmelder.nl kunt u eenvoudig e-mail uitnodigingen sturen via de email. Deze e-mail invites komen in de mail van uw genodigden en zijn direct zichtbaar en hoeven dus niet geopend te worden. Met deze online uitnodigingen bereikt u makkelijk en goedkoop uw doelgroep. Eigenlijk zijn het grote event mailings. Hiermee wordt eventmarketing en andere marketing voor symposium erg simpel.

De uitnodiging is een speciale HTML email waarin uw uitnodiging in Word of Powerpont direct omgezet wordt naar html mail. Deelnemers kunnen met 1 klik op uw aanmeldformulier komen of op andere online forms die u voor uw evenement gemaakt heeft. U hoeft hiervoor niet te kunnen werken met afdrukken samenvoegen of met mail merge.

Uitnodigen invites uitnodiging online opstellen >

aanmelden symposium in Beekbergen

Overzichtelijke deelnemers en aanmeld database

Al uw aanmeldingen voor symposium komen op een centrale database lijst van onze server binnen. Zo hoeft u nooit meer op zoek in excel lijsten of andere deelnemerslijsten om te zien of uw gast, cursist of deelnemer aangemeld is. Omdat u op deze manier veel verwarring voorkomt kunt u direct veel besparen. Uw deelnemerslijst is ook een soort online adresboek. Een adressenlijst voor uw evenement. Sommige van de gebruikers van aanmelder.nl gebruiken deze adressen database als een CRM voor events zoals symposium. CRM applicatie voor events zijn op die manier eenvoudig te vervangen door het gebruik van aanmelder.nl

Overzichtelijke deelnemers en aanmeld database online opstellen >

symposium inschrijven in Beekbergen

Huisstijl event styling, vormgeving uiterlijk logo kleur

De huisstijl van uw symposium is van het grootste belang voor de uitstraling van uw symposium. Als deze uitstraling niet bij Beekbergen past of bij u dan zullen uw deelnemers of bezoekers niet snel naar uw event komen. Evenementen met de juiste huisstijl hebben wat dat betreft een streepje voor. Met aanmelder.nl kunt u uw huisstijl goed doorzetten in uw online aanmeldformulier en uw registratie website en formulieren. Uw event logo en uw bedrijfslogo kunt u eenvoudig in JPEG, JPG of PNG op onze website zetten. Daarmee heeft u direct de juiste uitstraling, kleuren, pallet, en brand voor uw evenement.

Huisstijl event styling, vormgeving uiterlijk logo kleur online opstellen >

registratie en ticketing voor symposium

Deelnemersregistratie voor symposium in Beekbergen

Het online symposium organiseren van deelnemersregistratie zorgt ervoor dat deelnemers zich online aanmelden op uw aanmeldformulier. U heeft geen omkijken meer naar de deelnemersregistratie van uw symposium op deze manier. Ook alle bevestigings e-mails naar deelnemers kunt u op deze manier snel online symposium organiseren. Deze worden direct verstuurd na een aanmelding van een deelnemer. Zo zijn uw deelnemers goed op de hoogte van uw symposium in Beekbergen.

Deelnemersregistratie voor symposium in Beekbergen online opstellen >

deelnemers symposium

Symposium organiseren in andere steden

U kunt uw symposium natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Symposium organiseren in Heerlen, Symposium organiseren in Leiden, Symposium organiseren in Etten-Leur, Symposium organiseren in Nijmegen, Symposium organiseren in Middelburg, Symposium organiseren in Grave, Symposium organiseren in Farmsum, Symposium organiseren in Hardenberg,

Andere evenementen in Beekbergen

Beekbergen is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in Beekbergen, zoals: Relatiemiddag organiseren in Beekbergen, Coaching sessie organiseren in Beekbergen, Conferentie organiseren in Beekbergen, Activiteit organiseren in Beekbergen, Customerday organiseren in Beekbergen, Voorstelling organiseren in Beekbergen, Business meeting organiseren in Beekbergen, Congres organiseren in Beekbergen,