Een relatiemiddag organiseren in Etten-Leur

U gaat een relatiemiddag organiseren; en dan? U wilt uw relatiemiddag op een geschikte locatie in Etten-Leur organiseren en laten plaatsvinden op een datum die bij uw deelnemers past. De communicatie met deelnemers tijdens het organisatietraject en tijdens het relatiemiddag zelf bepaalt het succes van uw relatiemiddag.

Tegenwoordig wordt deze deelnemersregistratie en marketing vaak online gedaan met speciaal hiervoor ontworpen oplossingen. Online deelnemersregistratie noemen we dat. Door online uw relatiemiddag te organiseren bespaart u tijd en organiseert u professioneel. Zo geeft online deelnemersregistratie zowel u als organisator als uw deelnemers voordeel.

Aanmelder.nl is een webproduct dat zorgt dat u zelf online uw deelnemersregistratie en uitnodigingen kunt uitvoeren.

registratie en ticketing voor relatiemiddag

Leveranciers inschakelen voor relatiemiddag in Etten-Leur

Bij een groot evenement zoals een relatiemiddag kan het nuttig zijn om voor de dag zelf leveranciers uit Etten-Leur in te schakelen. Houd hierbij rekening met het volgende:

* Vraag referenties van leveranciers en check deze.

* Bezoek beurzen, lees (vak)tijdschriften en zoek op internet.

* Maak afspraken voor oriëntatiegesprekken met leveranciers.

* Vraag verschillende offertes aan

* Stel een contract op en vraag naar leveringsvoorwaarden.

* Stel een begroting op.

Leveranciers inschakelen voor relatiemiddag in Etten-Leur online opstellen >

uitnodiging relatiemiddag

Draaiboek samenstellen voor relatiemiddag in Etten-Leur

* Stel een draaiboek samen waarin je per kolom opneemt:

* tijd, plaats in Etten-Leur, activiteit/programmaonderdeel, verantwoordelijke voor dat onderdeel en/of betrokken leverancier. Houd ruimte voor aantekeningen.

* Stel een lijst op met alle mensen die meewerken aan het evenement, vermeld hierbij de telefoonnummers en stuur die naar alle medewerkers

* Houd tenminste een keer een operationele vergadering waarbij het organisatieteam en alle leveranciers aanwezig zijn.

Draaiboek samenstellen voor relatiemiddag in Etten-Leur online opstellen >

relatiemiddag organiseren

Bedankje voor uw relatiemiddag

Na afloop van uw relatiemiddag in Etten-Leur is het attend om de communicatie met deelnemers warm te houden. De volgende presentjes kunnen hierbij helpen:

* Stuur bedankbrieven aan sprekers, artiesten, leveranciers, etc

* Stuur een herinnering aan de gasten (bijvoorbeeld een foto-impressie van het evenement)

* Stel een persbericht op en stuur dat naar (lokale) redacties van verschillende media.

* Werk het draaiboek bij voor een volgende keer

* Maak een financieel eindverslag

* Maak een verslag van het evenement voor het personeelsblad of de externe nieuwsbrief.

Bedankje voor uw relatiemiddag online opstellen >

venue in Etten-Leur voor relatiemiddag

Uitnodigen invites uitnodiging

Als u een relatiemiddag organiseert dan wilt u waarschijnlijk ook een heel aantal deelnemers uitnodigen, bijvoorbeeld uit Etten-Leur. Met aanmelder.nl kunt u eenvoudig e-mail uitnodigingen sturen via de email. Deze e-mail invites komen in de mail van uw genodigden en zijn direct zichtbaar en hoeven dus niet geopend te worden. Met deze online uitnodigingen bereikt u makkelijk en goedkoop uw doelgroep. Eigenlijk zijn het grote event mailings. Hiermee wordt eventmarketing en andere marketing voor relatiemiddag erg simpel.

De uitnodiging is een speciale HTML email waarin uw uitnodiging in Word of Powerpont direct omgezet wordt naar html mail. Deelnemers kunnen met 1 klik op uw aanmeldformulier komen of op andere online forms die u voor uw evenement gemaakt heeft. U hoeft hiervoor niet te kunnen werken met afdrukken samenvoegen of met mail merge.

Uitnodigen invites uitnodiging online opstellen >

deelnemersregistratie in Etten-Leur

Overzichtelijke deelnemers en aanmeld database

Al uw aanmeldingen voor relatiemiddag komen op een centrale database lijst van onze server binnen. Zo hoeft u nooit meer op zoek in excel lijsten of andere deelnemerslijsten om te zien of uw gast, cursist of deelnemer aangemeld is. Omdat u op deze manier veel verwarring voorkomt kunt u direct veel besparen. Uw deelnemerslijst is ook een soort online adresboek. Een adressenlijst voor uw evenement. Sommige van de gebruikers van aanmelder.nl gebruiken deze adressen database als een CRM voor events zoals relatiemiddag. CRM applicatie voor events zijn op die manier eenvoudig te vervangen door het gebruik van aanmelder.nl

Overzichtelijke deelnemers en aanmeld database online opstellen >

aanmelden relatiemiddag in Etten-Leur

Relatiemiddag organiseren in andere steden

U kunt uw relatiemiddag natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Relatiemiddag organiseren in Helden, Relatiemiddag organiseren in Ameland, Relatiemiddag organiseren in Dongeradeel, Relatiemiddag organiseren in Diemen, Relatiemiddag organiseren in Harderwijk, Relatiemiddag organiseren in Gaasterlan-Sleat, Relatiemiddag organiseren in Apeldoorn, Relatiemiddag organiseren in Grave,

Andere evenementen in Etten-Leur

Etten-Leur is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in Etten-Leur, zoals: Verjaardag organiseren in Etten-Leur, Festival organiseren in Etten-Leur, Open koffie organiseren in Etten-Leur, Vrijgezellenfeest organiseren in Etten-Leur, Benefietdiner organiseren in Etten-Leur, Onderwijsdag organiseren in Etten-Leur, Aandeelhoudersvergadering organiseren in Etten-Leur, Meeting organiseren in Etten-Leur,