Een receptie organiseren in Blaricum

Er komt veel kijken bij het organiseren van een receptie. Een eerste stap is het vinden van een goede locatie in Blaricum voor uw receptie en het bepalen van de datum voor uw receptie. Om alle organisatie efficient te laten verlopen kunt u een draaiboek in de hand nemen voor uw receptie in Blaricum.

Verder raden wij u aan uw receptie organisatie snel en gemakkelijk via het internet te laten verlopen. Met online uw receptie organiseren bespaart u tijd en organiseert u professioneel. Zo geeft online deelnemersregistratie zowel u als organisator als uw deelnemers voordeel.

aanmelden receptie in Blaricum

Draaiboek samenstellen voor receptie in Blaricum

* Stel een draaiboek samen waarin je per kolom opneemt:

* tijd, plaats in Blaricum, activiteit/programmaonderdeel, verantwoordelijke voor dat onderdeel en/of betrokken leverancier. Houd ruimte voor aantekeningen.

* Stel een lijst op met alle mensen die meewerken aan het evenement, vermeld hierbij de telefoonnummers en stuur die naar alle medewerkers

* Houd tenminste een keer een operationele vergadering waarbij het organisatieteam en alle leveranciers aanwezig zijn.

Draaiboek samenstellen voor receptie in Blaricum online opstellen >

deelnemers receptie

Bedankje voor uw receptie

Na afloop van uw receptie in Blaricum is het attend om de communicatie met deelnemers warm te houden. De volgende presentjes kunnen hierbij helpen:

* Stuur bedankbrieven aan sprekers, artiesten, leveranciers, etc

* Stuur een herinnering aan de gasten (bijvoorbeeld een foto-impressie van het evenement)

* Stel een persbericht op en stuur dat naar (lokale) redacties van verschillende media.

* Werk het draaiboek bij voor een volgende keer

* Maak een financieel eindverslag

* Maak een verslag van het evenement voor het personeelsblad of de externe nieuwsbrief.

Bedankje voor uw receptie online opstellen >

draaiboek receptie

Uitnodigen invites uitnodiging

Als u een receptie organiseert dan wilt u waarschijnlijk ook een heel aantal deelnemers uitnodigen, bijvoorbeeld uit Blaricum. Met aanmelder.nl kunt u eenvoudig e-mail uitnodigingen sturen via de email. Deze e-mail invites komen in de mail van uw genodigden en zijn direct zichtbaar en hoeven dus niet geopend te worden. Met deze online uitnodigingen bereikt u makkelijk en goedkoop uw doelgroep. Eigenlijk zijn het grote event mailings. Hiermee wordt eventmarketing en andere marketing voor receptie erg simpel.

De uitnodiging is een speciale HTML email waarin uw uitnodiging in Word of Powerpont direct omgezet wordt naar html mail. Deelnemers kunnen met 1 klik op uw aanmeldformulier komen of op andere online forms die u voor uw evenement gemaakt heeft. U hoeft hiervoor niet te kunnen werken met afdrukken samenvoegen of met mail merge.

Uitnodigen invites uitnodiging online opstellen >

uitnodiging receptie

Overzichtelijke deelnemers en aanmeld database

Al uw aanmeldingen voor receptie komen op een centrale database lijst van onze server binnen. Zo hoeft u nooit meer op zoek in excel lijsten of andere deelnemerslijsten om te zien of uw gast, cursist of deelnemer aangemeld is. Omdat u op deze manier veel verwarring voorkomt kunt u direct veel besparen. Uw deelnemerslijst is ook een soort online adresboek. Een adressenlijst voor uw evenement. Sommige van de gebruikers van aanmelder.nl gebruiken deze adressen database als een CRM voor events zoals receptie. CRM applicatie voor events zijn op die manier eenvoudig te vervangen door het gebruik van aanmelder.nl

Overzichtelijke deelnemers en aanmeld database online opstellen >

receptie organiseren

Huisstijl event styling, vormgeving uiterlijk logo kleur

De huisstijl van uw receptie is van het grootste belang voor de uitstraling van uw receptie. Als deze uitstraling niet bij Blaricum past of bij u dan zullen uw deelnemers of bezoekers niet snel naar uw event komen. Evenementen met de juiste huisstijl hebben wat dat betreft een streepje voor. Met aanmelder.nl kunt u uw huisstijl goed doorzetten in uw online aanmeldformulier en uw registratie website en formulieren. Uw event logo en uw bedrijfslogo kunt u eenvoudig in JPEG, JPG of PNG op onze website zetten. Daarmee heeft u direct de juiste uitstraling, kleuren, pallet, en brand voor uw evenement.

Huisstijl event styling, vormgeving uiterlijk logo kleur online opstellen >

venue in Blaricum voor receptie

Receptie organiseren in andere steden

U kunt uw receptie natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Receptie organiseren in Grootegast, Receptie organiseren in Utrecht, Receptie organiseren in Gieten, Receptie organiseren in Hengelo, Receptie organiseren in 's-Heerenberg, Receptie organiseren in Avereest, Receptie organiseren in Nijmegen, Receptie organiseren in Foxhol,

Andere evenementen in Blaricum

Blaricum is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in Blaricum, zoals: Babyshower organiseren in Blaricum, Teamontmoeting organiseren in Blaricum, Presentatie organiseren in Blaricum, Netwerkdag organiseren in Blaricum, Masterclass organiseren in Blaricum, Samenkomst organiseren in Blaricum, Aandeelhoudersvergadering organiseren in Blaricum, Cursus organiseren in Blaricum,