Een open koffie organiseren in Doesburg

Er komt veel kijken bij het organiseren van een open koffie. Een eerste stap is het vinden van een goede locatie in Doesburg voor uw open koffie en het bepalen van de datum voor uw open koffie. Om alle organisatie efficient te laten verlopen kunt u een draaiboek in de hand nemen voor uw open koffie in Doesburg.

Verder raden wij u aan uw open koffie organisatie snel en gemakkelijk via het internet te laten verlopen. Met online uw open koffie organiseren bespaart u tijd en organiseert u professioneel. Zo geeft online deelnemersregistratie zowel u als organisator als uw deelnemers voordeel.

deelnemersregistratie in Doesburg

Draaiboek samenstellen voor open koffie in Doesburg

* Stel een draaiboek samen waarin je per kolom opneemt:

* tijd, plaats in Doesburg, activiteit/programmaonderdeel, verantwoordelijke voor dat onderdeel en/of betrokken leverancier. Houd ruimte voor aantekeningen.

* Stel een lijst op met alle mensen die meewerken aan het evenement, vermeld hierbij de telefoonnummers en stuur die naar alle medewerkers

* Houd tenminste een keer een operationele vergadering waarbij het organisatieteam en alle leveranciers aanwezig zijn.

Draaiboek samenstellen voor open koffie in Doesburg online opstellen >

registratie en ticketing voor open koffie

Bedankje voor uw open koffie

Na afloop van uw open koffie in Doesburg is het attend om de communicatie met deelnemers warm te houden. De volgende presentjes kunnen hierbij helpen:

* Stuur bedankbrieven aan sprekers, artiesten, leveranciers, etc

* Stuur een herinnering aan de gasten (bijvoorbeeld een foto-impressie van het evenement)

* Stel een persbericht op en stuur dat naar (lokale) redacties van verschillende media.

* Werk het draaiboek bij voor een volgende keer

* Maak een financieel eindverslag

* Maak een verslag van het evenement voor het personeelsblad of de externe nieuwsbrief.

Bedankje voor uw open koffie online opstellen >

deelnemers open koffie

Uitnodigen invites uitnodiging

Als u een open koffie organiseert dan wilt u waarschijnlijk ook een heel aantal deelnemers uitnodigen, bijvoorbeeld uit Doesburg. Met aanmelder.nl kunt u eenvoudig e-mail uitnodigingen sturen via de email. Deze e-mail invites komen in de mail van uw genodigden en zijn direct zichtbaar en hoeven dus niet geopend te worden. Met deze online uitnodigingen bereikt u makkelijk en goedkoop uw doelgroep. Eigenlijk zijn het grote event mailings. Hiermee wordt eventmarketing en andere marketing voor open koffie erg simpel.

De uitnodiging is een speciale HTML email waarin uw uitnodiging in Word of Powerpont direct omgezet wordt naar html mail. Deelnemers kunnen met 1 klik op uw aanmeldformulier komen of op andere online forms die u voor uw evenement gemaakt heeft. U hoeft hiervoor niet te kunnen werken met afdrukken samenvoegen of met mail merge.

Uitnodigen invites uitnodiging online opstellen >

draaiboek open koffie

Overzichtelijke deelnemers en aanmeld database

Al uw aanmeldingen voor open koffie komen op een centrale database lijst van onze server binnen. Zo hoeft u nooit meer op zoek in excel lijsten of andere deelnemerslijsten om te zien of uw gast, cursist of deelnemer aangemeld is. Omdat u op deze manier veel verwarring voorkomt kunt u direct veel besparen. Uw deelnemerslijst is ook een soort online adresboek. Een adressenlijst voor uw evenement. Sommige van de gebruikers van aanmelder.nl gebruiken deze adressen database als een CRM voor events zoals open koffie. CRM applicatie voor events zijn op die manier eenvoudig te vervangen door het gebruik van aanmelder.nl

Overzichtelijke deelnemers en aanmeld database online opstellen >

uitnodiging open koffie

Huisstijl event styling, vormgeving uiterlijk logo kleur

De huisstijl van uw open koffie is van het grootste belang voor de uitstraling van uw open koffie. Als deze uitstraling niet bij Doesburg past of bij u dan zullen uw deelnemers of bezoekers niet snel naar uw event komen. Evenementen met de juiste huisstijl hebben wat dat betreft een streepje voor. Met aanmelder.nl kunt u uw huisstijl goed doorzetten in uw online aanmeldformulier en uw registratie website en formulieren. Uw event logo en uw bedrijfslogo kunt u eenvoudig in JPEG, JPG of PNG op onze website zetten. Daarmee heeft u direct de juiste uitstraling, kleuren, pallet, en brand voor uw evenement.

Huisstijl event styling, vormgeving uiterlijk logo kleur online opstellen >

open koffie organiseren

Open koffie organiseren in andere steden

U kunt uw open koffie natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Open koffie organiseren in Groenlo, Open koffie organiseren in Coevorden, Open koffie organiseren in Buren Oranjestad, Open koffie organiseren in Zaanstad, Open koffie organiseren in Amerongen, Open koffie organiseren in Hasselt, Open koffie organiseren in Heerde, Open koffie organiseren in Geldrop,

Andere evenementen in Doesburg

Doesburg is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in Doesburg, zoals: Discussiedag organiseren in Doesburg, Lezing organiseren in Doesburg, Relatiemiddag organiseren in Doesburg, Voorstelling organiseren in Doesburg, Bedrijvendag organiseren in Doesburg, Diner organiseren in Doesburg, Presentatie organiseren in Doesburg, Intervisie organiseren in Doesburg,