Een onderwijsdag organiseren in 's-Gravenzande

U gaat een onderwijsdag organiseren; en dan? U wilt uw onderwijsdag op een geschikte locatie in 's-Gravenzande organiseren en laten plaatsvinden op een datum die bij uw deelnemers past. De communicatie met deelnemers tijdens het organisatietraject en tijdens het onderwijsdag zelf bepaalt het succes van uw onderwijsdag.

Tegenwoordig wordt deze deelnemersregistratie en marketing vaak online gedaan met speciaal hiervoor ontworpen oplossingen. Online deelnemersregistratie noemen we dat. Door online uw onderwijsdag te organiseren bespaart u tijd en organiseert u professioneel. Zo geeft online deelnemersregistratie zowel u als organisator als uw deelnemers voordeel.

Aanmelder.nl is een webproduct dat zorgt dat u zelf online uw deelnemersregistratie en uitnodigingen kunt uitvoeren.

deelnemers onderwijsdag

Leveranciers inschakelen voor onderwijsdag in 's-Gravenzande

Bij een groot evenement zoals een onderwijsdag kan het nuttig zijn om voor de dag zelf leveranciers uit 's-Gravenzande in te schakelen. Houd hierbij rekening met het volgende:

* Vraag referenties van leveranciers en check deze.

* Bezoek beurzen, lees (vak)tijdschriften en zoek op internet.

* Maak afspraken voor ori├źntatiegesprekken met leveranciers.

* Vraag verschillende offertes aan

* Stel een contract op en vraag naar leveringsvoorwaarden.

* Stel een begroting op.

Leveranciers inschakelen voor onderwijsdag in 's-Gravenzande online opstellen >

onderwijsdag organiseren

Draaiboek samenstellen voor onderwijsdag in 's-Gravenzande

* Stel een draaiboek samen waarin je per kolom opneemt:

* tijd, plaats in 's-Gravenzande, activiteit/programmaonderdeel, verantwoordelijke voor dat onderdeel en/of betrokken leverancier. Houd ruimte voor aantekeningen.

* Stel een lijst op met alle mensen die meewerken aan het evenement, vermeld hierbij de telefoonnummers en stuur die naar alle medewerkers

* Houd tenminste een keer een operationele vergadering waarbij het organisatieteam en alle leveranciers aanwezig zijn.

Draaiboek samenstellen voor onderwijsdag in 's-Gravenzande online opstellen >

venue in 's-Gravenzande voor onderwijsdag

Bedankje voor uw onderwijsdag

Na afloop van uw onderwijsdag in 's-Gravenzande is het attend om de communicatie met deelnemers warm te houden. De volgende presentjes kunnen hierbij helpen:

* Stuur bedankbrieven aan sprekers, artiesten, leveranciers, etc

* Stuur een herinnering aan de gasten (bijvoorbeeld een foto-impressie van het evenement)

* Stel een persbericht op en stuur dat naar (lokale) redacties van verschillende media.

* Werk het draaiboek bij voor een volgende keer

* Maak een financieel eindverslag

* Maak een verslag van het evenement voor het personeelsblad of de externe nieuwsbrief.

Bedankje voor uw onderwijsdag online opstellen >

deelnemersregistratie in 's-Gravenzande

Uitnodigen invites uitnodiging

Als u een onderwijsdag organiseert dan wilt u waarschijnlijk ook een heel aantal deelnemers uitnodigen, bijvoorbeeld uit 's-Gravenzande. Met aanmelder.nl kunt u eenvoudig e-mail uitnodigingen sturen via de email. Deze e-mail invites komen in de mail van uw genodigden en zijn direct zichtbaar en hoeven dus niet geopend te worden. Met deze online uitnodigingen bereikt u makkelijk en goedkoop uw doelgroep. Eigenlijk zijn het grote event mailings. Hiermee wordt eventmarketing en andere marketing voor onderwijsdag erg simpel.

De uitnodiging is een speciale HTML email waarin uw uitnodiging in Word of Powerpont direct omgezet wordt naar html mail. Deelnemers kunnen met 1 klik op uw aanmeldformulier komen of op andere online forms die u voor uw evenement gemaakt heeft. U hoeft hiervoor niet te kunnen werken met afdrukken samenvoegen of met mail merge.

Uitnodigen invites uitnodiging online opstellen >

aanmelden onderwijsdag in 's-Gravenzande

Overzichtelijke deelnemers en aanmeld database

Al uw aanmeldingen voor onderwijsdag komen op een centrale database lijst van onze server binnen. Zo hoeft u nooit meer op zoek in excel lijsten of andere deelnemerslijsten om te zien of uw gast, cursist of deelnemer aangemeld is. Omdat u op deze manier veel verwarring voorkomt kunt u direct veel besparen. Uw deelnemerslijst is ook een soort online adresboek. Een adressenlijst voor uw evenement. Sommige van de gebruikers van aanmelder.nl gebruiken deze adressen database als een CRM voor events zoals onderwijsdag. CRM applicatie voor events zijn op die manier eenvoudig te vervangen door het gebruik van aanmelder.nl

Overzichtelijke deelnemers en aanmeld database online opstellen >

onderwijsdag inschrijven in 's-Gravenzande

Onderwijsdag organiseren in andere steden

U kunt uw onderwijsdag natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Onderwijsdag organiseren in Goes, Onderwijsdag organiseren in Helden, Onderwijsdag organiseren in 's-Gravenzande, Onderwijsdag organiseren in Bobeldijk, Onderwijsdag organiseren in Epe, Onderwijsdag organiseren in Grootegast, Onderwijsdag organiseren in Borsele, Onderwijsdag organiseren in Amstelveen,

Andere evenementen in 's-Gravenzande

's-Gravenzande is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in 's-Gravenzande, zoals: Bedrijfsuitje organiseren in 's-Gravenzande, Ondernemingsplanwedstrijd organiseren in 's-Gravenzande, Benefietdiner organiseren in 's-Gravenzande, Productpresentatie organiseren in 's-Gravenzande, Diner organiseren in 's-Gravenzande, Bruiloft organiseren in 's-Gravenzande, Coaching sessie organiseren in 's-Gravenzande, Event organiseren in 's-Gravenzande,