Een network event organiseren in Hasselt

Er komt veel kijken bij het organiseren van een network event. Een eerste stap is het vinden van een goede locatie in Hasselt voor uw network event en het bepalen van de datum voor uw network event. Om alle organisatie efficient te laten verlopen kunt u een draaiboek in de hand nemen voor uw network event in Hasselt.

Verder raden wij u aan uw network event organisatie snel en gemakkelijk via het internet te laten verlopen. Met online uw network event organiseren bespaart u tijd en organiseert u professioneel. Zo geeft online deelnemersregistratie zowel u als organisator als uw deelnemers voordeel.

aanmelden network event in Hasselt

Draaiboek samenstellen voor network event in Hasselt

* Stel een draaiboek samen waarin je per kolom opneemt:

* tijd, plaats in Hasselt, activiteit/programmaonderdeel, verantwoordelijke voor dat onderdeel en/of betrokken leverancier. Houd ruimte voor aantekeningen.

* Stel een lijst op met alle mensen die meewerken aan het evenement, vermeld hierbij de telefoonnummers en stuur die naar alle medewerkers

* Houd tenminste een keer een operationele vergadering waarbij het organisatieteam en alle leveranciers aanwezig zijn.

Draaiboek samenstellen voor network event in Hasselt online opstellen >

deelnemers network event

Bedankje voor uw network event

Na afloop van uw network event in Hasselt is het attend om de communicatie met deelnemers warm te houden. De volgende presentjes kunnen hierbij helpen:

* Stuur bedankbrieven aan sprekers, artiesten, leveranciers, etc

* Stuur een herinnering aan de gasten (bijvoorbeeld een foto-impressie van het evenement)

* Stel een persbericht op en stuur dat naar (lokale) redacties van verschillende media.

* Werk het draaiboek bij voor een volgende keer

* Maak een financieel eindverslag

* Maak een verslag van het evenement voor het personeelsblad of de externe nieuwsbrief.

Bedankje voor uw network event online opstellen >

draaiboek network event

Uitnodigen invites uitnodiging

Als u een network event organiseert dan wilt u waarschijnlijk ook een heel aantal deelnemers uitnodigen, bijvoorbeeld uit Hasselt. Met aanmelder.nl kunt u eenvoudig e-mail uitnodigingen sturen via de email. Deze e-mail invites komen in de mail van uw genodigden en zijn direct zichtbaar en hoeven dus niet geopend te worden. Met deze online uitnodigingen bereikt u makkelijk en goedkoop uw doelgroep. Eigenlijk zijn het grote event mailings. Hiermee wordt eventmarketing en andere marketing voor network event erg simpel.

De uitnodiging is een speciale HTML email waarin uw uitnodiging in Word of Powerpont direct omgezet wordt naar html mail. Deelnemers kunnen met 1 klik op uw aanmeldformulier komen of op andere online forms die u voor uw evenement gemaakt heeft. U hoeft hiervoor niet te kunnen werken met afdrukken samenvoegen of met mail merge.

Uitnodigen invites uitnodiging online opstellen >

uitnodiging network event

Overzichtelijke deelnemers en aanmeld database

Al uw aanmeldingen voor network event komen op een centrale database lijst van onze server binnen. Zo hoeft u nooit meer op zoek in excel lijsten of andere deelnemerslijsten om te zien of uw gast, cursist of deelnemer aangemeld is. Omdat u op deze manier veel verwarring voorkomt kunt u direct veel besparen. Uw deelnemerslijst is ook een soort online adresboek. Een adressenlijst voor uw evenement. Sommige van de gebruikers van aanmelder.nl gebruiken deze adressen database als een CRM voor events zoals network event. CRM applicatie voor events zijn op die manier eenvoudig te vervangen door het gebruik van aanmelder.nl

Overzichtelijke deelnemers en aanmeld database online opstellen >

network event organiseren

Huisstijl event styling, vormgeving uiterlijk logo kleur

De huisstijl van uw network event is van het grootste belang voor de uitstraling van uw network event. Als deze uitstraling niet bij Hasselt past of bij u dan zullen uw deelnemers of bezoekers niet snel naar uw event komen. Evenementen met de juiste huisstijl hebben wat dat betreft een streepje voor. Met aanmelder.nl kunt u uw huisstijl goed doorzetten in uw online aanmeldformulier en uw registratie website en formulieren. Uw event logo en uw bedrijfslogo kunt u eenvoudig in JPEG, JPG of PNG op onze website zetten. Daarmee heeft u direct de juiste uitstraling, kleuren, pallet, en brand voor uw evenement.

Huisstijl event styling, vormgeving uiterlijk logo kleur online opstellen >

venue in Hasselt voor network event

Network event organiseren in andere steden

U kunt uw network event natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Network event organiseren in Heerlen, Network event organiseren in Enkhuizen, Network event organiseren in Assen, Network event organiseren in Heiloo, Network event organiseren in Engelen, Network event organiseren in Honselersdijk, Network event organiseren in Delfzijl, Network event organiseren in Eindhoven,

Andere evenementen in Hasselt

Hasselt is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in Hasselt, zoals: Evenement organiseren in Hasselt, Presentatie organiseren in Hasselt, Coaching sessie organiseren in Hasselt, Onderwijsdag organiseren in Hasselt, Introductiedag organiseren in Hasselt, Wedstrijd organiseren in Hasselt, Netwerkdag organiseren in Hasselt, Festival organiseren in Hasselt,