Een network event organiseren in Delft

Kent u de situatie dat u tijdens de organisatie van uw network event in Delft niet altijd het overzicht heeft over alle registraties van deelnemers en hun interesses? Dat u veel lijsten moet bijhouden voor de locatie, catering en diners?

Door uw deelnemersregistratie online uit te voeren, heeft u in een oogopslag overzicht over alle aanmeldingen van deelnemers en kunt u ze met een klik uitnodigen, herinneren of een bericht sturen. Per e-mail, sms of post. Aanmelder.nl is een webproduct dat zorgt dat u zelf efficient online uw deelnemersregistratie kunt uitvoeren.

aanmelden network event in Delft

Hogere opkomst en minder no-shows voor uw network event

Een goede registratie procedure voor uw network event in Delft is belangrijk om een juiste inschatting van de opkomst en aantal deelnemers te krijgen. Hierop kunt u de juiste locatie in Delft kiezen voor het juiste aantal bezoekers. Een goede registratieprocedure zorgt ook voor minder no-shows, mensen die zich aangemeld hebben, maar uiteindelijk niet aanwezig zijn. Door in contact te blijven met de geregistreerde deelnemers en door hen de mogelijkheid tot afmelden te geven, kunt het aantal no-shows verminderen. Online registratie oplossingen zoals aanmelder.nl maken dit zonder problemen mogelijk. Zo kunt u van een hogere opkomst bij uw network event genieten.

Hogere opkomst en minder no-shows voor uw network event online opstellen >

deelnemers network event

Doel van organiseren network event

U organiseert uw network event met een bepaald doel voor ogen. Doorgaans is het om uw boodschap over te brengen bij de genodigden van uw network event. Daarnaast heeft een network event een belangrijke netwerk-functie. Voor beide redenen is communicatie met uw deelnemers cruciaal. Door online uw organisatie en registratie van uw network event uit te voeren, kunt u met een klik communiceren met alle aangemelde deelnemers. U kunt ook gemakkelijke een herinnering sturen aan genodigden die nog niet gereageerd hebben. En ook na het network event in Delft kunt u blijven communiceren met iedereen in aanloop naar een nieuwe network event.

Doel van organiseren network event online opstellen >

draaiboek network event

Programma voor network event in Delft

Voor uw network event heeft u een (meerdaags) programma gemaakt dat aansluit op uw wensen. Dit programma voor uw network event wilt u goed communiceren naar uw deelnemers in Delft. Met aanmelder.nl kunt u uw programma op uw network event-website plaatsen, zodat genodigden het tijdens de registratie en bij bevestiging direct te zien krijgen. Uw programma is ook altijd up-to-date, zodat wijzigingen direct doorkomen bij deelnemers. Bij uw network event-programma plaatst uw ook uw network event-locatie in Delft. Zo weten uw deelnemers waar ze terecht kunnen.

Programma voor network event in Delft online opstellen >

uitnodiging network event

Checklist voor network event in Delft

Voor een goede voorbereiding van uw network event is het handig om van deze checklist gebruik te maken. Voor aanvang van uw network event zijn de volgende voorbereiding nodig:

* Formuleer je idee

* Ga na wat de aanleiding van het evenement is.

* Onderzoek de haalbaarheid

* Definieer vervolgens de doelstellingen van het evenement

* Stel het beschikbaar budget vast.

* Bepaal de vorm ofwel het soort evenement

* Benoem de aard of het karakter van het evenement

* Maak een profiel van de gasten.

Checklist voor network event in Delft online opstellen >

network event organiseren

Checklist voor network event in Delft

Voor een goede voorbereiding van uw network event is het handig om van deze checklist gebruik te maken. Voor de samenstelling van uw network event organisatieteam zijn de volgende voorbereiding nodig:

* Zoek mensen van verschillende afdelingen en leeftijden.

* Stel de hoofdverantwoordelijke aan.

* Stel de budgetverantwoordelijke aan

* Definieer de taken van de overige leden.

* Regel compensatie voor de leden van het team in verband met het bezoeken van een locatie, een afspraak met een cateraar, etc.

* Maak afspraken over het volbrengen van opgedragen taken.

* Stel deadlines.

Checklist voor network event in Delft online opstellen >

venue in Delft voor network event

Network event organiseren in andere steden

U kunt uw network event natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Network event organiseren in Helmond, Network event organiseren in Emmen, Network event organiseren in Helden, Network event organiseren in Ede, Network event organiseren in Berkel en Rodenrijs, Network event organiseren in Farmsum, Network event organiseren in Hoogvliet, Network event organiseren in Boskoop,

Andere evenementen in Delft

Delft is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in Delft, zoals: Vrijgezellenfeest organiseren in Delft, Wedstrijd organiseren in Delft, Masterclass organiseren in Delft, Presentatie organiseren in Delft, Team-building organiseren in Delft, Cursus organiseren in Delft, Trainingsessie organiseren in Delft, Seminar organiseren in Delft,