Een klantendag organiseren in 's-Hertogenbosch

Als u de organisatie voor een klantendag in 's-Hertogenbosch op zich neemt, wilt u dat u op de dag van uw klantendag alle organisatie goed heeft voorbereid en rustig uw gasten kunt ontvangen. Die voorbereiding bestaat onder andere uit het vinden van een geschikte klantendag locatie in 's-Hertogenbosch en het inplannen van uw programma op de juiste datums.

Hiernaast is deelnemersregistratie, marketing en communicatie een tijdrovend en belangrijk onderdeel van uw voorbereiding. Steeds meer organisatoren organiseren hun klantendag online op het internet. U kunt dan uw uitnodigingen, betalingen en berichten naar deelnemers in een aantal klikken uitvoeren. Zo wint u veel efficientie.

Aanmelder.nl is een webproduct dat zorgt dat u zelf online uw deelnemersregistratie en marketing kunt uitvoeren.

aanmelden klantendag in 's-Hertogenbosch

Draaiboek samenstellen voor klantendag in 's-Hertogenbosch

* Stel een draaiboek samen waarin je per kolom opneemt:

* tijd, plaats in 's-Hertogenbosch, activiteit/programmaonderdeel, verantwoordelijke voor dat onderdeel en/of betrokken leverancier. Houd ruimte voor aantekeningen.

* Stel een lijst op met alle mensen die meewerken aan het evenement, vermeld hierbij de telefoonnummers en stuur die naar alle medewerkers

* Houd tenminste een keer een operationele vergadering waarbij het organisatieteam en alle leveranciers aanwezig zijn.

Draaiboek samenstellen voor klantendag in 's-Hertogenbosch online opstellen >

deelnemers klantendag

Bedankje voor uw klantendag

Na afloop van uw klantendag in 's-Hertogenbosch is het attend om de communicatie met deelnemers warm te houden. De volgende presentjes kunnen hierbij helpen:

* Stuur bedankbrieven aan sprekers, artiesten, leveranciers, etc

* Stuur een herinnering aan de gasten (bijvoorbeeld een foto-impressie van het evenement)

* Stel een persbericht op en stuur dat naar (lokale) redacties van verschillende media.

* Werk het draaiboek bij voor een volgende keer

* Maak een financieel eindverslag

* Maak een verslag van het evenement voor het personeelsblad of de externe nieuwsbrief.

Bedankje voor uw klantendag online opstellen >

draaiboek klantendag

Uitnodigen invites uitnodiging

Als u een klantendag organiseert dan wilt u waarschijnlijk ook een heel aantal deelnemers uitnodigen, bijvoorbeeld uit 's-Hertogenbosch. Met aanmelder.nl kunt u eenvoudig e-mail uitnodigingen sturen via de email. Deze e-mail invites komen in de mail van uw genodigden en zijn direct zichtbaar en hoeven dus niet geopend te worden. Met deze online uitnodigingen bereikt u makkelijk en goedkoop uw doelgroep. Eigenlijk zijn het grote event mailings. Hiermee wordt eventmarketing en andere marketing voor klantendag erg simpel.

De uitnodiging is een speciale HTML email waarin uw uitnodiging in Word of Powerpont direct omgezet wordt naar html mail. Deelnemers kunnen met 1 klik op uw aanmeldformulier komen of op andere online forms die u voor uw evenement gemaakt heeft. U hoeft hiervoor niet te kunnen werken met afdrukken samenvoegen of met mail merge.

Uitnodigen invites uitnodiging online opstellen >

uitnodiging klantendag

Overzichtelijke deelnemers en aanmeld database

Al uw aanmeldingen voor klantendag komen op een centrale database lijst van onze server binnen. Zo hoeft u nooit meer op zoek in excel lijsten of andere deelnemerslijsten om te zien of uw gast, cursist of deelnemer aangemeld is. Omdat u op deze manier veel verwarring voorkomt kunt u direct veel besparen. Uw deelnemerslijst is ook een soort online adresboek. Een adressenlijst voor uw evenement. Sommige van de gebruikers van aanmelder.nl gebruiken deze adressen database als een CRM voor events zoals klantendag. CRM applicatie voor events zijn op die manier eenvoudig te vervangen door het gebruik van aanmelder.nl

Overzichtelijke deelnemers en aanmeld database online opstellen >

klantendag organiseren

Huisstijl event styling, vormgeving uiterlijk logo kleur

De huisstijl van uw klantendag is van het grootste belang voor de uitstraling van uw klantendag. Als deze uitstraling niet bij 's-Hertogenbosch past of bij u dan zullen uw deelnemers of bezoekers niet snel naar uw event komen. Evenementen met de juiste huisstijl hebben wat dat betreft een streepje voor. Met aanmelder.nl kunt u uw huisstijl goed doorzetten in uw online aanmeldformulier en uw registratie website en formulieren. Uw event logo en uw bedrijfslogo kunt u eenvoudig in JPEG, JPG of PNG op onze website zetten. Daarmee heeft u direct de juiste uitstraling, kleuren, pallet, en brand voor uw evenement.

Huisstijl event styling, vormgeving uiterlijk logo kleur online opstellen >

venue in 's-Hertogenbosch voor klantendag

Klantendag organiseren in andere steden

U kunt uw klantendag natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Klantendag organiseren in Foxhol, Klantendag organiseren in Hoofddorp, Klantendag organiseren in Etten-Leur, Klantendag organiseren in Doesburg, Klantendag organiseren in Engelum, Klantendag organiseren in Doetinchem, Klantendag organiseren in Ede, Klantendag organiseren in Hoogkerk,

Andere evenementen in 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in 's-Hertogenbosch, zoals: Benefietlunch organiseren in 's-Hertogenbosch, Intervisie organiseren in 's-Hertogenbosch, Network event organiseren in 's-Hertogenbosch, Seminar organiseren in 's-Hertogenbosch, Relatiemiddag organiseren in 's-Hertogenbosch, Brunch organiseren in 's-Hertogenbosch, Clinic organiseren in 's-Hertogenbosch, Aandeelhoudersvergadering organiseren in 's-Hertogenbosch,