Een intervisie organiseren in Leiden

Kent u de situatie dat u tijdens de organisatie van uw intervisie in Leiden niet altijd het overzicht heeft over alle registraties van deelnemers en hun interesses? Dat u veel lijsten moet bijhouden voor de locatie, catering en diners?

Door uw deelnemersregistratie online uit te voeren, heeft u in een oogopslag overzicht over alle aanmeldingen van deelnemers en kunt u ze met een klik uitnodigen, herinneren of een bericht sturen. Per e-mail, sms of post. Aanmelder.nl is een webproduct dat zorgt dat u zelf efficient online uw deelnemersregistratie kunt uitvoeren.

intervisie organiseren

Intervisie badges maken

Ook het afdrukken van naam badges voor deelnemers van uw intervisie kunt u online eenvoudig organiseren. Omdat er steeds up-to-date informatie beschikbaar is over uw deelnemerslijst, kunt u door uw intervisie-badges met een klik op de knop maken voor deelnemers met uw eigen logo. U kunt badges printen voor uw intervisie via een kant-en-klare PDF met badges op uw formaat.

Intervisie badges maken online opstellen >

aanmelden intervisie in Leiden

Online betalingen voor intervisie in Leiden

Het innen van deelnemersgeld online is een groot voordeel van online intervisie organiseren. Zo combineert u financiele administratie en deelnemersadministratie. Vooral bij een internationaal intervisie, workshop of seminar kan online betalingen handig zijn.

Online betalingen voor intervisie in Leiden online opstellen >

intervisie inschrijven in Leiden

Intervisie organiseren

Online organiseren is van toepassing op elk soort evenement. Vooral bij een intervisie kunt u efficient organiseren, wanneer u het online doet. Geen gehannes met excel bestanden en losse lijsten. Alle deelnemers van uw intervisie staat in een overzicht bij elkaar. U kunt hiermee direct een inschatting van het aantal genodigden en deelnemers maken voor uw intervisie.

Intervisie organiseren online opstellen >

registratie en ticketing voor intervisie

Ontvangst in Leiden voor uw intervisie

Indien uw intervisie een formele opzet heeft, is de ontvangst in Leiden belangrijk. De ontvangst in Leiden is het eerst wat uw deelnemers ervaren en bepaalt de sfeer van uw intervisie. U maakt keuzes over de garderobe, het uitreiken van badges en het programma en een hapje of drankje als ontvangst.

Ontvangst in Leiden voor uw intervisie online opstellen >

deelnemers intervisie

Hogere opkomst en minder no-shows voor uw intervisie

Een goede registratie procedure voor uw intervisie in Leiden is belangrijk om een juiste inschatting van de opkomst en aantal deelnemers te krijgen. Hierop kunt u de juiste locatie in Leiden kiezen voor het juiste aantal bezoekers. Een goede registratieprocedure zorgt ook voor minder no-shows, mensen die zich aangemeld hebben, maar uiteindelijk niet aanwezig zijn. Door in contact te blijven met de geregistreerde deelnemers en door hen de mogelijkheid tot afmelden te geven, kunt het aantal no-shows verminderen. Online registratie oplossingen zoals aanmelder.nl maken dit zonder problemen mogelijk. Zo kunt u van een hogere opkomst bij uw intervisie genieten.

Hogere opkomst en minder no-shows voor uw intervisie online opstellen >

draaiboek intervisie

Intervisie organiseren in andere steden

U kunt uw intervisie natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Intervisie organiseren in Engelen, Intervisie organiseren in Zaanstad, Intervisie organiseren in Hasselt, Intervisie organiseren in Bergen op Zoom, Intervisie organiseren in Gaasterlan-Sleat, Intervisie organiseren in Heerlen, Intervisie organiseren in Blokzijl, Intervisie organiseren in Helden,

Andere evenementen in Leiden

Leiden is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in Leiden, zoals: Lezing organiseren in Leiden, Wedstrijd organiseren in Leiden, Tentoonstelling organiseren in Leiden, Aandeelhoudersvergadering organiseren in Leiden, Introductiedag organiseren in Leiden, Receptie organiseren in Leiden, Symposium organiseren in Leiden, Workshop organiseren in Leiden,