Een festival organiseren in Hilversum

Kent u de situatie dat u tijdens de organisatie van uw festival in Hilversum niet altijd het overzicht heeft over alle registraties van deelnemers en hun interesses? Dat u veel lijsten moet bijhouden voor de locatie, catering en diners?

Door uw deelnemersregistratie online uit te voeren, heeft u in een oogopslag overzicht over alle aanmeldingen van deelnemers en kunt u ze met een klik uitnodigen, herinneren of een bericht sturen. Per e-mail, sms of post. Aanmelder.nl is een webproduct dat zorgt dat u zelf efficient online uw deelnemersregistratie kunt uitvoeren.

festival organiseren

Leveranciers inschakelen voor festival in Hilversum

Bij een groot evenement zoals een festival kan het nuttig zijn om voor de dag zelf leveranciers uit Hilversum in te schakelen. Houd hierbij rekening met het volgende:

* Vraag referenties van leveranciers en check deze.

* Bezoek beurzen, lees (vak)tijdschriften en zoek op internet.

* Maak afspraken voor oriëntatiegesprekken met leveranciers.

* Vraag verschillende offertes aan

* Stel een contract op en vraag naar leveringsvoorwaarden.

* Stel een begroting op.

Leveranciers inschakelen voor festival in Hilversum online opstellen >

aanmelden festival in Hilversum

Draaiboek samenstellen voor festival in Hilversum

* Stel een draaiboek samen waarin je per kolom opneemt:

* tijd, plaats in Hilversum, activiteit/programmaonderdeel, verantwoordelijke voor dat onderdeel en/of betrokken leverancier. Houd ruimte voor aantekeningen.

* Stel een lijst op met alle mensen die meewerken aan het evenement, vermeld hierbij de telefoonnummers en stuur die naar alle medewerkers

* Houd tenminste een keer een operationele vergadering waarbij het organisatieteam en alle leveranciers aanwezig zijn.

Draaiboek samenstellen voor festival in Hilversum online opstellen >

festival inschrijven in Hilversum

Bedankje voor uw festival

Na afloop van uw festival in Hilversum is het attend om de communicatie met deelnemers warm te houden. De volgende presentjes kunnen hierbij helpen:

* Stuur bedankbrieven aan sprekers, artiesten, leveranciers, etc

* Stuur een herinnering aan de gasten (bijvoorbeeld een foto-impressie van het evenement)

* Stel een persbericht op en stuur dat naar (lokale) redacties van verschillende media.

* Werk het draaiboek bij voor een volgende keer

* Maak een financieel eindverslag

* Maak een verslag van het evenement voor het personeelsblad of de externe nieuwsbrief.

Bedankje voor uw festival online opstellen >

registratie en ticketing voor festival

Uitnodigen invites uitnodiging

Als u een festival organiseert dan wilt u waarschijnlijk ook een heel aantal deelnemers uitnodigen, bijvoorbeeld uit Hilversum. Met aanmelder.nl kunt u eenvoudig e-mail uitnodigingen sturen via de email. Deze e-mail invites komen in de mail van uw genodigden en zijn direct zichtbaar en hoeven dus niet geopend te worden. Met deze online uitnodigingen bereikt u makkelijk en goedkoop uw doelgroep. Eigenlijk zijn het grote event mailings. Hiermee wordt eventmarketing en andere marketing voor festival erg simpel.

De uitnodiging is een speciale HTML email waarin uw uitnodiging in Word of Powerpont direct omgezet wordt naar html mail. Deelnemers kunnen met 1 klik op uw aanmeldformulier komen of op andere online forms die u voor uw evenement gemaakt heeft. U hoeft hiervoor niet te kunnen werken met afdrukken samenvoegen of met mail merge.

Uitnodigen invites uitnodiging online opstellen >

deelnemers festival

Overzichtelijke deelnemers en aanmeld database

Al uw aanmeldingen voor festival komen op een centrale database lijst van onze server binnen. Zo hoeft u nooit meer op zoek in excel lijsten of andere deelnemerslijsten om te zien of uw gast, cursist of deelnemer aangemeld is. Omdat u op deze manier veel verwarring voorkomt kunt u direct veel besparen. Uw deelnemerslijst is ook een soort online adresboek. Een adressenlijst voor uw evenement. Sommige van de gebruikers van aanmelder.nl gebruiken deze adressen database als een CRM voor events zoals festival. CRM applicatie voor events zijn op die manier eenvoudig te vervangen door het gebruik van aanmelder.nl

Overzichtelijke deelnemers en aanmeld database online opstellen >

draaiboek festival

Festival organiseren in andere steden

U kunt uw festival natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Festival organiseren in Bokvord, Festival organiseren in Utrecht, Festival organiseren in Eemnes, Festival organiseren in Boxtel, Festival organiseren in Blaricum, Festival organiseren in Heerde, Festival organiseren in Maastricht, Festival organiseren in Groesbeek,

Andere evenementen in Hilversum

Hilversum is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in Hilversum, zoals: Aandeelhoudersvergadering organiseren in Hilversum, Babyshower organiseren in Hilversum, Bijeenkomst organiseren in Hilversum, Conference organiseren in Hilversum, Training organiseren in Hilversum, Clinic organiseren in Hilversum, Trainingsessie organiseren in Hilversum, Productpresentatie organiseren in Hilversum,