Een discussiedag organiseren in Leiden

Kent u de situatie dat u tijdens de organisatie van uw discussiedag in Leiden niet altijd het overzicht heeft over alle registraties van deelnemers en hun interesses? Dat u veel lijsten moet bijhouden voor de locatie, catering en diners?

Door uw deelnemersregistratie online uit te voeren, heeft u in een oogopslag overzicht over alle aanmeldingen van deelnemers en kunt u ze met een klik uitnodigen, herinneren of een bericht sturen. Per e-mail, sms of post. Aanmelder.nl is een webproduct dat zorgt dat u zelf efficient online uw deelnemersregistratie kunt uitvoeren.

discussiedag inschrijven in Leiden

Hogere opkomst en minder no-shows voor uw discussiedag

Een goede registratie procedure voor uw discussiedag in Leiden is belangrijk om een juiste inschatting van de opkomst en aantal deelnemers te krijgen. Hierop kunt u de juiste locatie in Leiden kiezen voor het juiste aantal bezoekers. Een goede registratieprocedure zorgt ook voor minder no-shows, mensen die zich aangemeld hebben, maar uiteindelijk niet aanwezig zijn. Door in contact te blijven met de geregistreerde deelnemers en door hen de mogelijkheid tot afmelden te geven, kunt het aantal no-shows verminderen. Online registratie oplossingen zoals aanmelder.nl maken dit zonder problemen mogelijk. Zo kunt u van een hogere opkomst bij uw discussiedag genieten.

Hogere opkomst en minder no-shows voor uw discussiedag online opstellen >

draaiboek discussiedag

Doel van organiseren discussiedag

U organiseert uw discussiedag met een bepaald doel voor ogen. Doorgaans is het om uw boodschap over te brengen bij de genodigden van uw discussiedag. Daarnaast heeft een discussiedag een belangrijke netwerk-functie. Voor beide redenen is communicatie met uw deelnemers cruciaal. Door online uw organisatie en registratie van uw discussiedag uit te voeren, kunt u met een klik communiceren met alle aangemelde deelnemers. U kunt ook gemakkelijke een herinnering sturen aan genodigden die nog niet gereageerd hebben. En ook na het discussiedag in Leiden kunt u blijven communiceren met iedereen in aanloop naar een nieuwe discussiedag.

Doel van organiseren discussiedag online opstellen >

uitnodiging discussiedag

Programma voor discussiedag in Leiden

Voor uw discussiedag heeft u een (meerdaags) programma gemaakt dat aansluit op uw wensen. Dit programma voor uw discussiedag wilt u goed communiceren naar uw deelnemers in Leiden. Met aanmelder.nl kunt u uw programma op uw discussiedag-website plaatsen, zodat genodigden het tijdens de registratie en bij bevestiging direct te zien krijgen. Uw programma is ook altijd up-to-date, zodat wijzigingen direct doorkomen bij deelnemers. Bij uw discussiedag-programma plaatst uw ook uw discussiedag-locatie in Leiden. Zo weten uw deelnemers waar ze terecht kunnen.

Programma voor discussiedag in Leiden online opstellen >

discussiedag organiseren

Checklist voor discussiedag in Leiden

Voor een goede voorbereiding van uw discussiedag is het handig om van deze checklist gebruik te maken. Voor aanvang van uw discussiedag zijn de volgende voorbereiding nodig:

* Formuleer je idee

* Ga na wat de aanleiding van het evenement is.

* Onderzoek de haalbaarheid

* Definieer vervolgens de doelstellingen van het evenement

* Stel het beschikbaar budget vast.

* Bepaal de vorm ofwel het soort evenement

* Benoem de aard of het karakter van het evenement

* Maak een profiel van de gasten.

Checklist voor discussiedag in Leiden online opstellen >

venue in Leiden voor discussiedag

Checklist voor discussiedag in Leiden

Voor een goede voorbereiding van uw discussiedag is het handig om van deze checklist gebruik te maken. Voor de samenstelling van uw discussiedag organisatieteam zijn de volgende voorbereiding nodig:

* Zoek mensen van verschillende afdelingen en leeftijden.

* Stel de hoofdverantwoordelijke aan.

* Stel de budgetverantwoordelijke aan

* Definieer de taken van de overige leden.

* Regel compensatie voor de leden van het team in verband met het bezoeken van een locatie, een afspraak met een cateraar, etc.

* Maak afspraken over het volbrengen van opgedragen taken.

* Stel deadlines.

Checklist voor discussiedag in Leiden online opstellen >

deelnemersregistratie in Leiden

Discussiedag organiseren in andere steden

U kunt uw discussiedag natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Discussiedag organiseren in Heeten, Discussiedag organiseren in Amstelveen, Discussiedag organiseren in Gorinchem, Discussiedag organiseren in Gaasterlan-Sleat, Discussiedag organiseren in Groenlo, Discussiedag organiseren in Den Helder, Discussiedag organiseren in Amerongen, Discussiedag organiseren in Helden,

Andere evenementen in Leiden

Leiden is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in Leiden, zoals: Reunie organiseren in Leiden, Benefietlunch organiseren in Leiden, Klantendag organiseren in Leiden, Benefietdiner organiseren in Leiden, Congres organiseren in Leiden, Productpresentatie organiseren in Leiden, Voorstelling organiseren in Leiden, Samenkomst organiseren in Leiden,