Een customerday organiseren in Duiven

Kent u de situatie dat u tijdens de organisatie van uw customerday in Duiven niet altijd het overzicht heeft over alle registraties van deelnemers en hun interesses? Dat u veel lijsten moet bijhouden voor de locatie, catering en diners?

Door uw deelnemersregistratie online uit te voeren, heeft u in een oogopslag overzicht over alle aanmeldingen van deelnemers en kunt u ze met een klik uitnodigen, herinneren of een bericht sturen. Per e-mail, sms of post. Aanmelder.nl is een webproduct dat zorgt dat u zelf efficient online uw deelnemersregistratie kunt uitvoeren.

deelnemers customerday

Leveranciers inschakelen voor customerday in Duiven

Bij een groot evenement zoals een customerday kan het nuttig zijn om voor de dag zelf leveranciers uit Duiven in te schakelen. Houd hierbij rekening met het volgende:

* Vraag referenties van leveranciers en check deze.

* Bezoek beurzen, lees (vak)tijdschriften en zoek op internet.

* Maak afspraken voor oriëntatiegesprekken met leveranciers.

* Vraag verschillende offertes aan

* Stel een contract op en vraag naar leveringsvoorwaarden.

* Stel een begroting op.

Leveranciers inschakelen voor customerday in Duiven online opstellen >

customerday organiseren

Draaiboek samenstellen voor customerday in Duiven

* Stel een draaiboek samen waarin je per kolom opneemt:

* tijd, plaats in Duiven, activiteit/programmaonderdeel, verantwoordelijke voor dat onderdeel en/of betrokken leverancier. Houd ruimte voor aantekeningen.

* Stel een lijst op met alle mensen die meewerken aan het evenement, vermeld hierbij de telefoonnummers en stuur die naar alle medewerkers

* Houd tenminste een keer een operationele vergadering waarbij het organisatieteam en alle leveranciers aanwezig zijn.

Draaiboek samenstellen voor customerday in Duiven online opstellen >

venue in Duiven voor customerday

Bedankje voor uw customerday

Na afloop van uw customerday in Duiven is het attend om de communicatie met deelnemers warm te houden. De volgende presentjes kunnen hierbij helpen:

* Stuur bedankbrieven aan sprekers, artiesten, leveranciers, etc

* Stuur een herinnering aan de gasten (bijvoorbeeld een foto-impressie van het evenement)

* Stel een persbericht op en stuur dat naar (lokale) redacties van verschillende media.

* Werk het draaiboek bij voor een volgende keer

* Maak een financieel eindverslag

* Maak een verslag van het evenement voor het personeelsblad of de externe nieuwsbrief.

Bedankje voor uw customerday online opstellen >

deelnemersregistratie in Duiven

Uitnodigen invites uitnodiging

Als u een customerday organiseert dan wilt u waarschijnlijk ook een heel aantal deelnemers uitnodigen, bijvoorbeeld uit Duiven. Met aanmelder.nl kunt u eenvoudig e-mail uitnodigingen sturen via de email. Deze e-mail invites komen in de mail van uw genodigden en zijn direct zichtbaar en hoeven dus niet geopend te worden. Met deze online uitnodigingen bereikt u makkelijk en goedkoop uw doelgroep. Eigenlijk zijn het grote event mailings. Hiermee wordt eventmarketing en andere marketing voor customerday erg simpel.

De uitnodiging is een speciale HTML email waarin uw uitnodiging in Word of Powerpont direct omgezet wordt naar html mail. Deelnemers kunnen met 1 klik op uw aanmeldformulier komen of op andere online forms die u voor uw evenement gemaakt heeft. U hoeft hiervoor niet te kunnen werken met afdrukken samenvoegen of met mail merge.

Uitnodigen invites uitnodiging online opstellen >

aanmelden customerday in Duiven

Overzichtelijke deelnemers en aanmeld database

Al uw aanmeldingen voor customerday komen op een centrale database lijst van onze server binnen. Zo hoeft u nooit meer op zoek in excel lijsten of andere deelnemerslijsten om te zien of uw gast, cursist of deelnemer aangemeld is. Omdat u op deze manier veel verwarring voorkomt kunt u direct veel besparen. Uw deelnemerslijst is ook een soort online adresboek. Een adressenlijst voor uw evenement. Sommige van de gebruikers van aanmelder.nl gebruiken deze adressen database als een CRM voor events zoals customerday. CRM applicatie voor events zijn op die manier eenvoudig te vervangen door het gebruik van aanmelder.nl

Overzichtelijke deelnemers en aanmeld database online opstellen >

customerday inschrijven in Duiven

Customerday organiseren in andere steden

U kunt uw customerday natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Customerday organiseren in Utrecht, Customerday organiseren in Groenlo, Customerday organiseren in Goes, Customerday organiseren in Enschede, Customerday organiseren in Gouda, Customerday organiseren in Hauwert, Customerday organiseren in Heiloo, Customerday organiseren in Ede,

Andere evenementen in Duiven

Duiven is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in Duiven, zoals: Coaching sessie organiseren in Duiven, Receptie organiseren in Duiven, Discussiedag organiseren in Duiven, Introductiedag organiseren in Duiven, Business meeting organiseren in Duiven, Beurs organiseren in Duiven, Debat organiseren in Duiven, Bijeenkomst organiseren in Duiven,