Een cursus organiseren in Delft

Kent u de situatie dat u tijdens de organisatie van uw cursus in Delft niet altijd het overzicht heeft over alle registraties van deelnemers en hun interesses? Dat u veel lijsten moet bijhouden voor de locatie, catering en diners?

Door uw deelnemersregistratie online uit te voeren, heeft u in een oogopslag overzicht over alle aanmeldingen van deelnemers en kunt u ze met een klik uitnodigen, herinneren of een bericht sturen. Per e-mail, sms of post. Aanmelder.nl is een webproduct dat zorgt dat u zelf efficient online uw deelnemersregistratie kunt uitvoeren.

venue in Delft voor cursus

Cursus organiseren

Online organiseren is van toepassing op elk soort evenement. Vooral bij een cursus kunt u efficient organiseren, wanneer u het online doet. Geen gehannes met excel bestanden en losse lijsten. Alle deelnemers van uw cursus staat in een overzicht bij elkaar. U kunt hiermee direct een inschatting van het aantal genodigden en deelnemers maken voor uw cursus.

Cursus organiseren online opstellen >

cursus inschrijven in Delft

Ontvangst in Delft voor uw cursus

Indien uw cursus een formele opzet heeft, is de ontvangst in Delft belangrijk. De ontvangst in Delft is het eerst wat uw deelnemers ervaren en bepaalt de sfeer van uw cursus. U maakt keuzes over de garderobe, het uitreiken van badges en het programma en een hapje of drankje als ontvangst.

Ontvangst in Delft voor uw cursus online opstellen >

registratie en ticketing voor cursus

Hogere opkomst en minder no-shows voor uw cursus

Een goede registratie procedure voor uw cursus in Delft is belangrijk om een juiste inschatting van de opkomst en aantal deelnemers te krijgen. Hierop kunt u de juiste locatie in Delft kiezen voor het juiste aantal bezoekers. Een goede registratieprocedure zorgt ook voor minder no-shows, mensen die zich aangemeld hebben, maar uiteindelijk niet aanwezig zijn. Door in contact te blijven met de geregistreerde deelnemers en door hen de mogelijkheid tot afmelden te geven, kunt het aantal no-shows verminderen. Online registratie oplossingen zoals aanmelder.nl maken dit zonder problemen mogelijk. Zo kunt u van een hogere opkomst bij uw cursus genieten.

Hogere opkomst en minder no-shows voor uw cursus online opstellen >

deelnemers cursus

Doel van organiseren cursus

U organiseert uw cursus met een bepaald doel voor ogen. Doorgaans is het om uw boodschap over te brengen bij de genodigden van uw cursus. Daarnaast heeft een cursus een belangrijke netwerk-functie. Voor beide redenen is communicatie met uw deelnemers cruciaal. Door online uw organisatie en registratie van uw cursus uit te voeren, kunt u met een klik communiceren met alle aangemelde deelnemers. U kunt ook gemakkelijke een herinnering sturen aan genodigden die nog niet gereageerd hebben. En ook na het cursus in Delft kunt u blijven communiceren met iedereen in aanloop naar een nieuwe cursus.

Doel van organiseren cursus online opstellen >

draaiboek cursus

Programma voor cursus in Delft

Voor uw cursus heeft u een (meerdaags) programma gemaakt dat aansluit op uw wensen. Dit programma voor uw cursus wilt u goed communiceren naar uw deelnemers in Delft. Met aanmelder.nl kunt u uw programma op uw cursus-website plaatsen, zodat genodigden het tijdens de registratie en bij bevestiging direct te zien krijgen. Uw programma is ook altijd up-to-date, zodat wijzigingen direct doorkomen bij deelnemers. Bij uw cursus-programma plaatst uw ook uw cursus-locatie in Delft. Zo weten uw deelnemers waar ze terecht kunnen.

Programma voor cursus in Delft online opstellen >

uitnodiging cursus

Cursus organiseren in andere steden

U kunt uw cursus natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Cursus organiseren in Grave, Cursus organiseren in Dalfsen, Cursus organiseren in Enkhuizen, Cursus organiseren in 's-Heerenberg, Cursus organiseren in Borsele, Cursus organiseren in Dordrecht, Cursus organiseren in Heerlen, Cursus organiseren in Helmond,

Andere evenementen in Delft

Delft is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in Delft, zoals: Bedrijfsevenement organiseren in Delft, Vergadering organiseren in Delft, Congres organiseren in Delft, Expositie organiseren in Delft, Bedrijfsuitje organiseren in Delft, Beurs organiseren in Delft, Ondernemingsplanwedstrijd organiseren in Delft, Vrijgezellenfeest organiseren in Delft,