Een congres organiseren in Duiven

Kent u de situatie dat u tijdens de organisatie van uw congres in Duiven niet altijd het overzicht heeft over alle registraties van deelnemers en hun interesses? Dat u veel lijsten moet bijhouden voor de locatie, catering en diners?

Door uw deelnemersregistratie online uit te voeren, heeft u in een oogopslag overzicht over alle aanmeldingen van deelnemers en kunt u ze met een klik uitnodigen, herinneren of een bericht sturen. Per e-mail, sms of post. Aanmelder.nl is een webproduct dat zorgt dat u zelf efficient online uw deelnemersregistratie kunt uitvoeren.

congres organiseren

Hogere opkomst en minder no-shows voor uw congres

Een goede registratie procedure voor uw congres in Duiven is belangrijk om een juiste inschatting van de opkomst en aantal deelnemers te krijgen. Hierop kunt u de juiste locatie in Duiven kiezen voor het juiste aantal bezoekers. Een goede registratieprocedure zorgt ook voor minder no-shows, mensen die zich aangemeld hebben, maar uiteindelijk niet aanwezig zijn. Door in contact te blijven met de geregistreerde deelnemers en door hen de mogelijkheid tot afmelden te geven, kunt het aantal no-shows verminderen. Online registratie oplossingen zoals aanmelder.nl maken dit zonder problemen mogelijk. Zo kunt u van een hogere opkomst bij uw congres genieten.

Hogere opkomst en minder no-shows voor uw congres online opstellen >

aanmelden congres in Duiven

Doel van organiseren congres

U organiseert uw congres met een bepaald doel voor ogen. Doorgaans is het om uw boodschap over te brengen bij de genodigden van uw congres. Daarnaast heeft een congres een belangrijke netwerk-functie. Voor beide redenen is communicatie met uw deelnemers cruciaal. Door online uw organisatie en registratie van uw congres uit te voeren, kunt u met een klik communiceren met alle aangemelde deelnemers. U kunt ook gemakkelijke een herinnering sturen aan genodigden die nog niet gereageerd hebben. En ook na het congres in Duiven kunt u blijven communiceren met iedereen in aanloop naar een nieuwe congres.

Doel van organiseren congres online opstellen >

congres inschrijven in Duiven

Programma voor congres in Duiven

Voor uw congres heeft u een (meerdaags) programma gemaakt dat aansluit op uw wensen. Dit programma voor uw congres wilt u goed communiceren naar uw deelnemers in Duiven. Met aanmelder.nl kunt u uw programma op uw congres-website plaatsen, zodat genodigden het tijdens de registratie en bij bevestiging direct te zien krijgen. Uw programma is ook altijd up-to-date, zodat wijzigingen direct doorkomen bij deelnemers. Bij uw congres-programma plaatst uw ook uw congres-locatie in Duiven. Zo weten uw deelnemers waar ze terecht kunnen.

Programma voor congres in Duiven online opstellen >

registratie en ticketing voor congres

Checklist voor congres in Duiven

Voor een goede voorbereiding van uw congres is het handig om van deze checklist gebruik te maken. Voor aanvang van uw congres zijn de volgende voorbereiding nodig:

* Formuleer je idee

* Ga na wat de aanleiding van het evenement is.

* Onderzoek de haalbaarheid

* Definieer vervolgens de doelstellingen van het evenement

* Stel het beschikbaar budget vast.

* Bepaal de vorm ofwel het soort evenement

* Benoem de aard of het karakter van het evenement

* Maak een profiel van de gasten.

Checklist voor congres in Duiven online opstellen >

deelnemers congres

Checklist voor congres in Duiven

Voor een goede voorbereiding van uw congres is het handig om van deze checklist gebruik te maken. Voor de samenstelling van uw congres organisatieteam zijn de volgende voorbereiding nodig:

* Zoek mensen van verschillende afdelingen en leeftijden.

* Stel de hoofdverantwoordelijke aan.

* Stel de budgetverantwoordelijke aan

* Definieer de taken van de overige leden.

* Regel compensatie voor de leden van het team in verband met het bezoeken van een locatie, een afspraak met een cateraar, etc.

* Maak afspraken over het volbrengen van opgedragen taken.

* Stel deadlines.

Checklist voor congres in Duiven online opstellen >

draaiboek congres

Congres organiseren in andere steden

U kunt uw congres natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Congres organiseren in Heerde, Congres organiseren in Hauwert, Congres organiseren in Almere, Congres organiseren in Harlingen, Congres organiseren in Andijk, Congres organiseren in Hoorn, Congres organiseren in Heemskerk, Congres organiseren in Burgum,

Andere evenementen in Duiven

Duiven is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in Duiven, zoals: Symposium organiseren in Duiven, Ondernemingsplanwedstrijd organiseren in Duiven, Bijeenkomst organiseren in Duiven, Network event organiseren in Duiven, Diner organiseren in Duiven, Bedrijfsevenement organiseren in Duiven, Babyshower organiseren in Duiven, Voorstelling organiseren in Duiven,