Een congres organiseren in Assen

Er komt veel kijken bij het organiseren van een congres. Een eerste stap is het vinden van een goede locatie in Assen voor uw congres en het bepalen van de datum voor uw congres. Om alle organisatie efficient te laten verlopen kunt u een draaiboek in de hand nemen voor uw congres in Assen.

Verder raden wij u aan uw congres organisatie snel en gemakkelijk via het internet te laten verlopen. Met online uw congres organiseren bespaart u tijd en organiseert u professioneel. Zo geeft online deelnemersregistratie zowel u als organisator als uw deelnemers voordeel.

congres organiseren

Ontvangst in Assen voor uw congres

Indien uw congres een formele opzet heeft, is de ontvangst in Assen belangrijk. De ontvangst in Assen is het eerst wat uw deelnemers ervaren en bepaalt de sfeer van uw congres. U maakt keuzes over de garderobe, het uitreiken van badges en het programma en een hapje of drankje als ontvangst.

Ontvangst in Assen voor uw congres online opstellen >

aanmelden congres in Assen

Hogere opkomst en minder no-shows voor uw congres

Een goede registratie procedure voor uw congres in Assen is belangrijk om een juiste inschatting van de opkomst en aantal deelnemers te krijgen. Hierop kunt u de juiste locatie in Assen kiezen voor het juiste aantal bezoekers. Een goede registratieprocedure zorgt ook voor minder no-shows, mensen die zich aangemeld hebben, maar uiteindelijk niet aanwezig zijn. Door in contact te blijven met de geregistreerde deelnemers en door hen de mogelijkheid tot afmelden te geven, kunt het aantal no-shows verminderen. Online registratie oplossingen zoals aanmelder.nl maken dit zonder problemen mogelijk. Zo kunt u van een hogere opkomst bij uw congres genieten.

Hogere opkomst en minder no-shows voor uw congres online opstellen >

congres inschrijven in Assen

Doel van organiseren congres

U organiseert uw congres met een bepaald doel voor ogen. Doorgaans is het om uw boodschap over te brengen bij de genodigden van uw congres. Daarnaast heeft een congres een belangrijke netwerk-functie. Voor beide redenen is communicatie met uw deelnemers cruciaal. Door online uw organisatie en registratie van uw congres uit te voeren, kunt u met een klik communiceren met alle aangemelde deelnemers. U kunt ook gemakkelijke een herinnering sturen aan genodigden die nog niet gereageerd hebben. En ook na het congres in Assen kunt u blijven communiceren met iedereen in aanloop naar een nieuwe congres.

Doel van organiseren congres online opstellen >

registratie en ticketing voor congres

Programma voor congres in Assen

Voor uw congres heeft u een (meerdaags) programma gemaakt dat aansluit op uw wensen. Dit programma voor uw congres wilt u goed communiceren naar uw deelnemers in Assen. Met aanmelder.nl kunt u uw programma op uw congres-website plaatsen, zodat genodigden het tijdens de registratie en bij bevestiging direct te zien krijgen. Uw programma is ook altijd up-to-date, zodat wijzigingen direct doorkomen bij deelnemers. Bij uw congres-programma plaatst uw ook uw congres-locatie in Assen. Zo weten uw deelnemers waar ze terecht kunnen.

Programma voor congres in Assen online opstellen >

deelnemers congres

Checklist voor congres in Assen

Voor een goede voorbereiding van uw congres is het handig om van deze checklist gebruik te maken. Voor aanvang van uw congres zijn de volgende voorbereiding nodig:

* Formuleer je idee

* Ga na wat de aanleiding van het evenement is.

* Onderzoek de haalbaarheid

* Definieer vervolgens de doelstellingen van het evenement

* Stel het beschikbaar budget vast.

* Bepaal de vorm ofwel het soort evenement

* Benoem de aard of het karakter van het evenement

* Maak een profiel van de gasten.

Checklist voor congres in Assen online opstellen >

draaiboek congres

Congres organiseren in andere steden

U kunt uw congres natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Congres organiseren in Barendrecht, Congres organiseren in Diemen, Congres organiseren in Haarlemmermeer, Congres organiseren in Doesburg, Congres organiseren in Den Helder, Congres organiseren in Deurningen, Congres organiseren in Zoetermeer, Congres organiseren in Goirle,

Andere evenementen in Assen

Assen is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in Assen, zoals: Network event organiseren in Assen, Diner organiseren in Assen, Seminar organiseren in Assen, Congres organiseren in Assen, Masterclass organiseren in Assen, Bruiloft organiseren in Assen, Babyshower organiseren in Assen, Customerday organiseren in Assen,