Een conferentie organiseren in Rotterdam

U gaat een conferentie organiseren; en dan? U wilt uw conferentie op een geschikte locatie in Rotterdam organiseren en laten plaatsvinden op een datum die bij uw deelnemers past. De communicatie met deelnemers tijdens het organisatietraject en tijdens het conferentie zelf bepaalt het succes van uw conferentie.

Tegenwoordig wordt deze deelnemersregistratie en marketing vaak online gedaan met speciaal hiervoor ontworpen oplossingen. Online deelnemersregistratie noemen we dat. Door online uw conferentie te organiseren bespaart u tijd en organiseert u professioneel. Zo geeft online deelnemersregistratie zowel u als organisator als uw deelnemers voordeel.

Aanmelder.nl is een webproduct dat zorgt dat u zelf online uw deelnemersregistratie en uitnodigingen kunt uitvoeren.

uitnodiging conferentie

Conferentie badges maken

Ook het afdrukken van naam badges voor deelnemers van uw conferentie kunt u online eenvoudig organiseren. Omdat er steeds up-to-date informatie beschikbaar is over uw deelnemerslijst, kunt u door uw conferentie-badges met een klik op de knop maken voor deelnemers met uw eigen logo. U kunt badges printen voor uw conferentie via een kant-en-klare PDF met badges op uw formaat.

Conferentie badges maken online opstellen >

deelnemersregistratie in Rotterdam

Online betalingen voor conferentie in Rotterdam

Het innen van deelnemersgeld online is een groot voordeel van online conferentie organiseren. Zo combineert u financiele administratie en deelnemersadministratie. Vooral bij een internationaal conferentie, workshop of seminar kan online betalingen handig zijn.

Online betalingen voor conferentie in Rotterdam online opstellen >

aanmelden conferentie in Rotterdam

Conferentie organiseren

Online organiseren is van toepassing op elk soort evenement. Vooral bij een conferentie kunt u efficient organiseren, wanneer u het online doet. Geen gehannes met excel bestanden en losse lijsten. Alle deelnemers van uw conferentie staat in een overzicht bij elkaar. U kunt hiermee direct een inschatting van het aantal genodigden en deelnemers maken voor uw conferentie.

Conferentie organiseren online opstellen >

conferentie inschrijven in Rotterdam

Ontvangst in Rotterdam voor uw conferentie

Indien uw conferentie een formele opzet heeft, is de ontvangst in Rotterdam belangrijk. De ontvangst in Rotterdam is het eerst wat uw deelnemers ervaren en bepaalt de sfeer van uw conferentie. U maakt keuzes over de garderobe, het uitreiken van badges en het programma en een hapje of drankje als ontvangst.

Ontvangst in Rotterdam voor uw conferentie online opstellen >

registratie en ticketing voor conferentie

Hogere opkomst en minder no-shows voor uw conferentie

Een goede registratie procedure voor uw conferentie in Rotterdam is belangrijk om een juiste inschatting van de opkomst en aantal deelnemers te krijgen. Hierop kunt u de juiste locatie in Rotterdam kiezen voor het juiste aantal bezoekers. Een goede registratieprocedure zorgt ook voor minder no-shows, mensen die zich aangemeld hebben, maar uiteindelijk niet aanwezig zijn. Door in contact te blijven met de geregistreerde deelnemers en door hen de mogelijkheid tot afmelden te geven, kunt het aantal no-shows verminderen. Online registratie oplossingen zoals aanmelder.nl maken dit zonder problemen mogelijk. Zo kunt u van een hogere opkomst bij uw conferentie genieten.

Hogere opkomst en minder no-shows voor uw conferentie online opstellen >

deelnemers conferentie

Conferentie organiseren in andere steden

U kunt uw conferentie natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Conferentie organiseren in Dongeradeel, Conferentie organiseren in Harlingen, Conferentie organiseren in Dronten, Conferentie organiseren in Andijk, Conferentie organiseren in Helmond, Conferentie organiseren in Delft, Conferentie organiseren in Driesum, Conferentie organiseren in Zaanstad,

Andere evenementen in Rotterdam

Rotterdam is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in Rotterdam, zoals: Tentoonstelling organiseren in Rotterdam, Samenkomst organiseren in Rotterdam, Lezing organiseren in Rotterdam, Network event organiseren in Rotterdam, Training organiseren in Rotterdam, Klantendag organiseren in Rotterdam, Verjaardag organiseren in Rotterdam, Bedrijfsuitje organiseren in Rotterdam,