Een borrel organiseren in Bergen op Zoom

U gaat een borrel organiseren; en dan? U wilt uw borrel op een geschikte locatie in Bergen op Zoom organiseren en laten plaatsvinden op een datum die bij uw deelnemers past. De communicatie met deelnemers tijdens het organisatietraject en tijdens het borrel zelf bepaalt het succes van uw borrel.

Tegenwoordig wordt deze deelnemersregistratie en marketing vaak online gedaan met speciaal hiervoor ontworpen oplossingen. Online deelnemersregistratie noemen we dat. Door online uw borrel te organiseren bespaart u tijd en organiseert u professioneel. Zo geeft online deelnemersregistratie zowel u als organisator als uw deelnemers voordeel.

Aanmelder.nl is een webproduct dat zorgt dat u zelf online uw deelnemersregistratie en uitnodigingen kunt uitvoeren.

deelnemersregistratie in Bergen op Zoom

Leveranciers inschakelen voor borrel in Bergen op Zoom

Bij een groot evenement zoals een borrel kan het nuttig zijn om voor de dag zelf leveranciers uit Bergen op Zoom in te schakelen. Houd hierbij rekening met het volgende:

* Vraag referenties van leveranciers en check deze.

* Bezoek beurzen, lees (vak)tijdschriften en zoek op internet.

* Maak afspraken voor ori├źntatiegesprekken met leveranciers.

* Vraag verschillende offertes aan

* Stel een contract op en vraag naar leveringsvoorwaarden.

* Stel een begroting op.

Leveranciers inschakelen voor borrel in Bergen op Zoom online opstellen >

registratie en ticketing voor borrel

Draaiboek samenstellen voor borrel in Bergen op Zoom

* Stel een draaiboek samen waarin je per kolom opneemt:

* tijd, plaats in Bergen op Zoom, activiteit/programmaonderdeel, verantwoordelijke voor dat onderdeel en/of betrokken leverancier. Houd ruimte voor aantekeningen.

* Stel een lijst op met alle mensen die meewerken aan het evenement, vermeld hierbij de telefoonnummers en stuur die naar alle medewerkers

* Houd tenminste een keer een operationele vergadering waarbij het organisatieteam en alle leveranciers aanwezig zijn.

Draaiboek samenstellen voor borrel in Bergen op Zoom online opstellen >

deelnemers borrel

Bedankje voor uw borrel

Na afloop van uw borrel in Bergen op Zoom is het attend om de communicatie met deelnemers warm te houden. De volgende presentjes kunnen hierbij helpen:

* Stuur bedankbrieven aan sprekers, artiesten, leveranciers, etc

* Stuur een herinnering aan de gasten (bijvoorbeeld een foto-impressie van het evenement)

* Stel een persbericht op en stuur dat naar (lokale) redacties van verschillende media.

* Werk het draaiboek bij voor een volgende keer

* Maak een financieel eindverslag

* Maak een verslag van het evenement voor het personeelsblad of de externe nieuwsbrief.

Bedankje voor uw borrel online opstellen >

draaiboek borrel

Uitnodigen invites uitnodiging

Als u een borrel organiseert dan wilt u waarschijnlijk ook een heel aantal deelnemers uitnodigen, bijvoorbeeld uit Bergen op Zoom. Met aanmelder.nl kunt u eenvoudig e-mail uitnodigingen sturen via de email. Deze e-mail invites komen in de mail van uw genodigden en zijn direct zichtbaar en hoeven dus niet geopend te worden. Met deze online uitnodigingen bereikt u makkelijk en goedkoop uw doelgroep. Eigenlijk zijn het grote event mailings. Hiermee wordt eventmarketing en andere marketing voor borrel erg simpel.

De uitnodiging is een speciale HTML email waarin uw uitnodiging in Word of Powerpont direct omgezet wordt naar html mail. Deelnemers kunnen met 1 klik op uw aanmeldformulier komen of op andere online forms die u voor uw evenement gemaakt heeft. U hoeft hiervoor niet te kunnen werken met afdrukken samenvoegen of met mail merge.

Uitnodigen invites uitnodiging online opstellen >

uitnodiging borrel

Overzichtelijke deelnemers en aanmeld database

Al uw aanmeldingen voor borrel komen op een centrale database lijst van onze server binnen. Zo hoeft u nooit meer op zoek in excel lijsten of andere deelnemerslijsten om te zien of uw gast, cursist of deelnemer aangemeld is. Omdat u op deze manier veel verwarring voorkomt kunt u direct veel besparen. Uw deelnemerslijst is ook een soort online adresboek. Een adressenlijst voor uw evenement. Sommige van de gebruikers van aanmelder.nl gebruiken deze adressen database als een CRM voor events zoals borrel. CRM applicatie voor events zijn op die manier eenvoudig te vervangen door het gebruik van aanmelder.nl

Overzichtelijke deelnemers en aanmeld database online opstellen >

borrel organiseren

Borrel organiseren in andere steden

U kunt uw borrel natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Borrel organiseren in Diemen, Borrel organiseren in Haarlemmermeer, Borrel organiseren in Harderwijk, Borrel organiseren in Bobeldijk, Borrel organiseren in Heemskerk, Borrel organiseren in Holten, Borrel organiseren in Haren, Borrel organiseren in Barendrecht,

Andere evenementen in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in Bergen op Zoom, zoals: Coaching sessie organiseren in Bergen op Zoom, Trainingsessie organiseren in Bergen op Zoom, Open koffie organiseren in Bergen op Zoom, Borrel organiseren in Bergen op Zoom, Kerstborrel organiseren in Bergen op Zoom, Verjaardag organiseren in Bergen op Zoom, Teamontmoeting organiseren in Bergen op Zoom, Relatiemiddag organiseren in Bergen op Zoom,