Een bedrijvendag organiseren in Delft

Kent u de situatie dat u tijdens de organisatie van uw bedrijvendag in Delft niet altijd het overzicht heeft over alle registraties van deelnemers en hun interesses? Dat u veel lijsten moet bijhouden voor de locatie, catering en diners?

Door uw deelnemersregistratie online uit te voeren, heeft u in een oogopslag overzicht over alle aanmeldingen van deelnemers en kunt u ze met een klik uitnodigen, herinneren of een bericht sturen. Per e-mail, sms of post. Aanmelder.nl is een webproduct dat zorgt dat u zelf efficient online uw deelnemersregistratie kunt uitvoeren.

aanmelden bedrijvendag in Delft

Hogere opkomst en minder no-shows voor uw bedrijvendag

Een goede registratie procedure voor uw bedrijvendag in Delft is belangrijk om een juiste inschatting van de opkomst en aantal deelnemers te krijgen. Hierop kunt u de juiste locatie in Delft kiezen voor het juiste aantal bezoekers. Een goede registratieprocedure zorgt ook voor minder no-shows, mensen die zich aangemeld hebben, maar uiteindelijk niet aanwezig zijn. Door in contact te blijven met de geregistreerde deelnemers en door hen de mogelijkheid tot afmelden te geven, kunt het aantal no-shows verminderen. Online registratie oplossingen zoals aanmelder.nl maken dit zonder problemen mogelijk. Zo kunt u van een hogere opkomst bij uw bedrijvendag genieten.

Hogere opkomst en minder no-shows voor uw bedrijvendag online opstellen >

deelnemers bedrijvendag

Doel van organiseren bedrijvendag

U organiseert uw bedrijvendag met een bepaald doel voor ogen. Doorgaans is het om uw boodschap over te brengen bij de genodigden van uw bedrijvendag. Daarnaast heeft een bedrijvendag een belangrijke netwerk-functie. Voor beide redenen is communicatie met uw deelnemers cruciaal. Door online uw organisatie en registratie van uw bedrijvendag uit te voeren, kunt u met een klik communiceren met alle aangemelde deelnemers. U kunt ook gemakkelijke een herinnering sturen aan genodigden die nog niet gereageerd hebben. En ook na het bedrijvendag in Delft kunt u blijven communiceren met iedereen in aanloop naar een nieuwe bedrijvendag.

Doel van organiseren bedrijvendag online opstellen >

draaiboek bedrijvendag

Programma voor bedrijvendag in Delft

Voor uw bedrijvendag heeft u een (meerdaags) programma gemaakt dat aansluit op uw wensen. Dit programma voor uw bedrijvendag wilt u goed communiceren naar uw deelnemers in Delft. Met aanmelder.nl kunt u uw programma op uw bedrijvendag-website plaatsen, zodat genodigden het tijdens de registratie en bij bevestiging direct te zien krijgen. Uw programma is ook altijd up-to-date, zodat wijzigingen direct doorkomen bij deelnemers. Bij uw bedrijvendag-programma plaatst uw ook uw bedrijvendag-locatie in Delft. Zo weten uw deelnemers waar ze terecht kunnen.

Programma voor bedrijvendag in Delft online opstellen >

uitnodiging bedrijvendag

Checklist voor bedrijvendag in Delft

Voor een goede voorbereiding van uw bedrijvendag is het handig om van deze checklist gebruik te maken. Voor aanvang van uw bedrijvendag zijn de volgende voorbereiding nodig:

* Formuleer je idee

* Ga na wat de aanleiding van het evenement is.

* Onderzoek de haalbaarheid

* Definieer vervolgens de doelstellingen van het evenement

* Stel het beschikbaar budget vast.

* Bepaal de vorm ofwel het soort evenement

* Benoem de aard of het karakter van het evenement

* Maak een profiel van de gasten.

Checklist voor bedrijvendag in Delft online opstellen >

bedrijvendag organiseren

Checklist voor bedrijvendag in Delft

Voor een goede voorbereiding van uw bedrijvendag is het handig om van deze checklist gebruik te maken. Voor de samenstelling van uw bedrijvendag organisatieteam zijn de volgende voorbereiding nodig:

* Zoek mensen van verschillende afdelingen en leeftijden.

* Stel de hoofdverantwoordelijke aan.

* Stel de budgetverantwoordelijke aan

* Definieer de taken van de overige leden.

* Regel compensatie voor de leden van het team in verband met het bezoeken van een locatie, een afspraak met een cateraar, etc.

* Maak afspraken over het volbrengen van opgedragen taken.

* Stel deadlines.

Checklist voor bedrijvendag in Delft online opstellen >

venue in Delft voor bedrijvendag

Bedrijvendag organiseren in andere steden

U kunt uw bedrijvendag natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Bedrijvendag organiseren in Honselersdijk, Bedrijvendag organiseren in Gouda, Bedrijvendag organiseren in Engelen, Bedrijvendag organiseren in Groningen, Bedrijvendag organiseren in Echt, Bedrijvendag organiseren in Dordrecht, Bedrijvendag organiseren in Groenlo, Bedrijvendag organiseren in Doesburg,

Andere evenementen in Delft

Delft is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in Delft, zoals: Netwerkdag organiseren in Delft, Reunie organiseren in Delft, Bedrijfsuitje organiseren in Delft, Presentatie organiseren in Delft, Training organiseren in Delft, Cursus organiseren in Delft, Relatiemiddag organiseren in Delft, Event organiseren in Delft,