Een bedrijvendag organiseren in Breda

U gaat een bedrijvendag organiseren; en dan? U wilt uw bedrijvendag op een geschikte locatie in Breda organiseren en laten plaatsvinden op een datum die bij uw deelnemers past. De communicatie met deelnemers tijdens het organisatietraject en tijdens het bedrijvendag zelf bepaalt het succes van uw bedrijvendag.

Tegenwoordig wordt deze deelnemersregistratie en marketing vaak online gedaan met speciaal hiervoor ontworpen oplossingen. Online deelnemersregistratie noemen we dat. Door online uw bedrijvendag te organiseren bespaart u tijd en organiseert u professioneel. Zo geeft online deelnemersregistratie zowel u als organisator als uw deelnemers voordeel.

Aanmelder.nl is een webproduct dat zorgt dat u zelf online uw deelnemersregistratie en uitnodigingen kunt uitvoeren.

aanmelden bedrijvendag in Breda

Leveranciers inschakelen voor bedrijvendag in Breda

Bij een groot evenement zoals een bedrijvendag kan het nuttig zijn om voor de dag zelf leveranciers uit Breda in te schakelen. Houd hierbij rekening met het volgende:

* Vraag referenties van leveranciers en check deze.

* Bezoek beurzen, lees (vak)tijdschriften en zoek op internet.

* Maak afspraken voor ori├źntatiegesprekken met leveranciers.

* Vraag verschillende offertes aan

* Stel een contract op en vraag naar leveringsvoorwaarden.

* Stel een begroting op.

Leveranciers inschakelen voor bedrijvendag in Breda online opstellen >

deelnemers bedrijvendag

Draaiboek samenstellen voor bedrijvendag in Breda

* Stel een draaiboek samen waarin je per kolom opneemt:

* tijd, plaats in Breda, activiteit/programmaonderdeel, verantwoordelijke voor dat onderdeel en/of betrokken leverancier. Houd ruimte voor aantekeningen.

* Stel een lijst op met alle mensen die meewerken aan het evenement, vermeld hierbij de telefoonnummers en stuur die naar alle medewerkers

* Houd tenminste een keer een operationele vergadering waarbij het organisatieteam en alle leveranciers aanwezig zijn.

Draaiboek samenstellen voor bedrijvendag in Breda online opstellen >

draaiboek bedrijvendag

Bedankje voor uw bedrijvendag

Na afloop van uw bedrijvendag in Breda is het attend om de communicatie met deelnemers warm te houden. De volgende presentjes kunnen hierbij helpen:

* Stuur bedankbrieven aan sprekers, artiesten, leveranciers, etc

* Stuur een herinnering aan de gasten (bijvoorbeeld een foto-impressie van het evenement)

* Stel een persbericht op en stuur dat naar (lokale) redacties van verschillende media.

* Werk het draaiboek bij voor een volgende keer

* Maak een financieel eindverslag

* Maak een verslag van het evenement voor het personeelsblad of de externe nieuwsbrief.

Bedankje voor uw bedrijvendag online opstellen >

uitnodiging bedrijvendag

Uitnodigen invites uitnodiging

Als u een bedrijvendag organiseert dan wilt u waarschijnlijk ook een heel aantal deelnemers uitnodigen, bijvoorbeeld uit Breda. Met aanmelder.nl kunt u eenvoudig e-mail uitnodigingen sturen via de email. Deze e-mail invites komen in de mail van uw genodigden en zijn direct zichtbaar en hoeven dus niet geopend te worden. Met deze online uitnodigingen bereikt u makkelijk en goedkoop uw doelgroep. Eigenlijk zijn het grote event mailings. Hiermee wordt eventmarketing en andere marketing voor bedrijvendag erg simpel.

De uitnodiging is een speciale HTML email waarin uw uitnodiging in Word of Powerpont direct omgezet wordt naar html mail. Deelnemers kunnen met 1 klik op uw aanmeldformulier komen of op andere online forms die u voor uw evenement gemaakt heeft. U hoeft hiervoor niet te kunnen werken met afdrukken samenvoegen of met mail merge.

Uitnodigen invites uitnodiging online opstellen >

bedrijvendag organiseren

Overzichtelijke deelnemers en aanmeld database

Al uw aanmeldingen voor bedrijvendag komen op een centrale database lijst van onze server binnen. Zo hoeft u nooit meer op zoek in excel lijsten of andere deelnemerslijsten om te zien of uw gast, cursist of deelnemer aangemeld is. Omdat u op deze manier veel verwarring voorkomt kunt u direct veel besparen. Uw deelnemerslijst is ook een soort online adresboek. Een adressenlijst voor uw evenement. Sommige van de gebruikers van aanmelder.nl gebruiken deze adressen database als een CRM voor events zoals bedrijvendag. CRM applicatie voor events zijn op die manier eenvoudig te vervangen door het gebruik van aanmelder.nl

Overzichtelijke deelnemers en aanmeld database online opstellen >

venue in Breda voor bedrijvendag

Bedrijvendag organiseren in andere steden

U kunt uw bedrijvendag natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Bedrijvendag organiseren in Enkhuizen, Bedrijvendag organiseren in Hilversum, Bedrijvendag organiseren in Gorinchem, Bedrijvendag organiseren in Dedemsvaart, Bedrijvendag organiseren in Heemskerk, Bedrijvendag organiseren in Burgum, Bedrijvendag organiseren in Geldermalsen, Bedrijvendag organiseren in Hoogezand-Sappemeer,

Andere evenementen in Breda

Breda is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in Breda, zoals: Bedrijfsuitje organiseren in Breda, Beurs organiseren in Breda, Voorstelling organiseren in Breda, House warming organiseren in Breda, Kerstborrel organiseren in Breda, Coaching sessie organiseren in Breda, Weekendje weg organiseren in Breda, Lezing organiseren in Breda,