Een bedrijfsuitje organiseren in Den Helder

Kent u de situatie dat u tijdens de organisatie van uw bedrijfsuitje in Den Helder niet altijd het overzicht heeft over alle registraties van deelnemers en hun interesses? Dat u veel lijsten moet bijhouden voor de locatie, catering en diners?

Door uw deelnemersregistratie online uit te voeren, heeft u in een oogopslag overzicht over alle aanmeldingen van deelnemers en kunt u ze met een klik uitnodigen, herinneren of een bericht sturen. Per e-mail, sms of post. Aanmelder.nl is een webproduct dat zorgt dat u zelf efficient online uw deelnemersregistratie kunt uitvoeren.

bedrijfsuitje inschrijven in Den Helder

Bedankje voor uw bedrijfsuitje

Na afloop van uw bedrijfsuitje in Den Helder is het attend om de communicatie met deelnemers warm te houden. De volgende presentjes kunnen hierbij helpen:

* Stuur bedankbrieven aan sprekers, artiesten, leveranciers, etc

* Stuur een herinnering aan de gasten (bijvoorbeeld een foto-impressie van het evenement)

* Stel een persbericht op en stuur dat naar (lokale) redacties van verschillende media.

* Werk het draaiboek bij voor een volgende keer

* Maak een financieel eindverslag

* Maak een verslag van het evenement voor het personeelsblad of de externe nieuwsbrief.

Bedankje voor uw bedrijfsuitje online opstellen >

draaiboek bedrijfsuitje

Uitnodigen invites uitnodiging

Als u een bedrijfsuitje organiseert dan wilt u waarschijnlijk ook een heel aantal deelnemers uitnodigen, bijvoorbeeld uit Den Helder. Met aanmelder.nl kunt u eenvoudig e-mail uitnodigingen sturen via de email. Deze e-mail invites komen in de mail van uw genodigden en zijn direct zichtbaar en hoeven dus niet geopend te worden. Met deze online uitnodigingen bereikt u makkelijk en goedkoop uw doelgroep. Eigenlijk zijn het grote event mailings. Hiermee wordt eventmarketing en andere marketing voor bedrijfsuitje erg simpel.

De uitnodiging is een speciale HTML email waarin uw uitnodiging in Word of Powerpont direct omgezet wordt naar html mail. Deelnemers kunnen met 1 klik op uw aanmeldformulier komen of op andere online forms die u voor uw evenement gemaakt heeft. U hoeft hiervoor niet te kunnen werken met afdrukken samenvoegen of met mail merge.

Uitnodigen invites uitnodiging online opstellen >

uitnodiging bedrijfsuitje

Overzichtelijke deelnemers en aanmeld database

Al uw aanmeldingen voor bedrijfsuitje komen op een centrale database lijst van onze server binnen. Zo hoeft u nooit meer op zoek in excel lijsten of andere deelnemerslijsten om te zien of uw gast, cursist of deelnemer aangemeld is. Omdat u op deze manier veel verwarring voorkomt kunt u direct veel besparen. Uw deelnemerslijst is ook een soort online adresboek. Een adressenlijst voor uw evenement. Sommige van de gebruikers van aanmelder.nl gebruiken deze adressen database als een CRM voor events zoals bedrijfsuitje. CRM applicatie voor events zijn op die manier eenvoudig te vervangen door het gebruik van aanmelder.nl

Overzichtelijke deelnemers en aanmeld database online opstellen >

bedrijfsuitje organiseren

Huisstijl event styling, vormgeving uiterlijk logo kleur

De huisstijl van uw bedrijfsuitje is van het grootste belang voor de uitstraling van uw bedrijfsuitje. Als deze uitstraling niet bij Den Helder past of bij u dan zullen uw deelnemers of bezoekers niet snel naar uw event komen. Evenementen met de juiste huisstijl hebben wat dat betreft een streepje voor. Met aanmelder.nl kunt u uw huisstijl goed doorzetten in uw online aanmeldformulier en uw registratie website en formulieren. Uw event logo en uw bedrijfslogo kunt u eenvoudig in JPEG, JPG of PNG op onze website zetten. Daarmee heeft u direct de juiste uitstraling, kleuren, pallet, en brand voor uw evenement.

Huisstijl event styling, vormgeving uiterlijk logo kleur online opstellen >

venue in Den Helder voor bedrijfsuitje

Deelnemersregistratie voor bedrijfsuitje in Den Helder

Het online bedrijfsuitje organiseren van deelnemersregistratie zorgt ervoor dat deelnemers zich online aanmelden op uw aanmeldformulier. U heeft geen omkijken meer naar de deelnemersregistratie van uw bedrijfsuitje op deze manier. Ook alle bevestigings e-mails naar deelnemers kunt u op deze manier snel online bedrijfsuitje organiseren. Deze worden direct verstuurd na een aanmelding van een deelnemer. Zo zijn uw deelnemers goed op de hoogte van uw bedrijfsuitje in Den Helder.

Deelnemersregistratie voor bedrijfsuitje in Den Helder online opstellen >

deelnemersregistratie in Den Helder

Bedrijfsuitje organiseren in andere steden

U kunt uw bedrijfsuitje natuurlijk ook in een andere stad organiseren. Denk aan: Bedrijfsuitje organiseren in Doesburg, Bedrijfsuitje organiseren in Axel, Bedrijfsuitje organiseren in Coevorden, Bedrijfsuitje organiseren in Boskoop, Bedrijfsuitje organiseren in Assen, Bedrijfsuitje organiseren in Heumen, Bedrijfsuitje organiseren in Hoogezand-Sappemeer, Bedrijfsuitje organiseren in Bokvord,

Andere evenementen in Den Helder

Den Helder is een bruisende stad. Wellicht heeft u interesse om ook andere evenementen te organiseren in Den Helder, zoals: Trainingsessie organiseren in Den Helder, Symposium organiseren in Den Helder, Open koffie organiseren in Den Helder, Event organiseren in Den Helder, Bijeenkomst organiseren in Den Helder, Benefietlunch organiseren in Den Helder, Voorstelling organiseren in Den Helder, Feest organiseren in Den Helder,